Kurban Bayramı'nda Çerkezköy'de her gün iki, Kapaklı'da bir eczane nöbet tutacak.

Kurban Bayramı boyunca hizmet verecek nöbetçi eczaneler belirlendi. Buna göre Çerkezköy'de bayram boyunca her gün iki; Kapaklı'da ise bir eczane vatandaşların ilaç ihtiyacını karşılayacak.

Çerkezköy 4.11.2011 21:12:00 0
Kurban Bayramı

Kurban Bayramı öncesinde bayram sırasında açık olacak nöbetçi eczaneler belli oldu. Çerkezköy’de arefe günü ve bayram boyunca her gün ikişer eczane nöbet tutacak. Bugün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No: 120 adresinde hizmet veren Gülay Eczanesi ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi İnan Sokak’ta hizmet veren Belgin Eczanesi açık olacak. Çerkezköy’de bayramın birinci gününde Gazi Osman Paşa Mahallesi Çelen Sokak’taki Gaye Eczanesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sakaoğlu Sokak’taki Ahmet Eczanesi nöbetçi eczane olarak hizmet verecek.

BAYRAM BOYUNCA 2’ŞER ECZANE NÖBETÇİ

Bayramın ikinci günü olan pazartesi günü de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hükümet Caddesi’ndeki Ilgaz Eczanesi ile Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’ndeki İnan Eczanesi, vatandaşlara hizmet verecek. Bayramın üçüncü günü Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak’taki Hakan Eczanesi ile Fatih Mahallesi Üzümlü Sokak’taki Deva Eczanesi’nin nöbet tutacağı Çerkezköy’de bayramın son günü ise Barbaros Caddesi’ndeki Çerkezköy Eczanesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Canbazlar Sokak’taki Büyük Eczanesi vatandaşların ilaç ihtiyacını karşılamak için nöbetçi olacak.

KAPAKLI’DA BİRER ECZANE

Çerkezköy’ün en büyük beldesi olan Kapaklı’da da bugün ve bayram boyunca birer eczane nöbet tutacak. Kapaklı'da bugün; Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı İstanbul Caddesi’nde hizmet veren İlhan Eczanesi hizmet verecek. Kapaklı’da bayramın birinci gününde ise İsmet Paşa Mahallesi Levent Caddesi’ndeki Yıldız Eczanesi nöbetçi olacak.

Kapaklı’da Kurban Bayramı boyuca nöbetçi olacak eczaneler şunlar: Bayramın ikinci günü İlhan Eczanesi (Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı İstanbul Caddesi), bayramın üçüncü günü Balcı Eczanesi (Emlak Konutları Levent Caddesi Danış İş Center), bayramın dördüncü günü Mutlu Eczanesi (Cumhuriyet mahallesi Pınar Bulvarı).

   


0282 726 91 91
0282 747 65 10