Kamu hizmetlerinde 'bayram alarmı'

Çerkezköy Protokolü’nün bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 14.00'te Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleştirilecek. Törende protokol ve vatandaşlar bir araya gelecek. Öte yandan Çe

Çerkezköy 4.11.2011 21:15:00 0
Kamu hizmetlerinde

YOĞUN DENETİM

Çerkezköylülerin bayramı, huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bayram süresince üst düzey güvenlik önlemleri alınacak. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı, umuma açık yerlerin kontrolünü, yol aramalarını ve kimlik denetimlerini artıracak. PTT ve Kargo şirketleri aracılığıyla taşınan kolilerden şüpheli bulunanlar, kontrol edilecek. Hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek için cadde ve sokaklarda devriye görevi yapan ekip sayısı fazlalaştırılacak. Çerkezköy Otogarı ve tren garında yolcu hareketliliği nedeniyle tedbirler alınacak.

AMBULANSLAR HAZIR

Toplum Sağlığı Merkezi ve Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimliği, koruyucu hekimlik hizmetlerini hızlandıracak. Bayram süresince sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için doktorlar nöbet başında olacak. Yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı hastaneler ve 112 Acil'e bağlı ambulanslar ve şoförleri göreve hazır bekleyecek.

FAHİŞ FİYATLA SATIŞLAR ENGELLENECEK

Çerkezköy Belediyesi ve belde belediye başkanlıklarına bağlı itfaiye teşkilatları 24 saat teyakkuz halinde olacak. Su ve kanalizasyon hizmetlerinin aksamaması için bakım ve onarım ekipleri bayram öncesinde süregelen tüm çalışmalarını sonlandıracak. Acil müdahale ekipleri bayram süresince görevleri başında bulunacak. Karaborsa ve fahiş fiyatla satış yapılmasının önüne geçilecek. TREDAŞ İşletme Müdürlüğü, elektrik dağıtım sisteminde meydana gelebilecek olası arızalar ve elektrik kesintilerine karşı ekiplerini hazırda bulunduracak. Çerkezköy PTT Müdürlüğü de posta dağıtımı, telefon ve telgraf haberleşmesinin aksamaması için gerekli tüm tedbirleri alacak.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10