LİDERLER'den TEK MESAJ

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli, ülkeyi bölmeye çalışan teröre inat Türk insanının Van’da yaşanan deprem felaketinde müthiş bir daya

5.11.2011 17:04:00 0
LİDERLER

CUMHURBAŞKANI GÜL:

“Bayramlar, barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. Milletimiz sarsılmaz bağlarla birbirine bağlıdır. Bunu tarihte hiçbir güç yok edemedi, sonsuza kadar da yok edemeyecek ve sarsamayacaktır.”

CUMHURBAŞKANI GÜL’ÜN BAYRAM MESAJI

BAŞBAKAN ERDOĞAN:

Bayramı kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için ben doğrusu bir fırsat olarak görüyorum. Hep böyle görelim, zira bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Bayramlar sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir”

BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN BAYRAM MESAJI

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU:

"Kardeşliğimizi, yardımlaşmamızı, dayanışmamızı pekiştirerek bayrama geldik. Çünkü biz, tasada ve kıvançta ortağız. Biz birlikte üzülür, birlikte seviniriz. Biliriz ki, bayramlar dayanışmadır. Biliriz ki, bayramlar kardeşliktir, birliktir. Biliriz ki, bayramlar acılarımızı yüreğimize gömerek, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak kucaklaşmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle,temel hak ve özgürlüklerin eksiksiz kullanıldığı,gücün adaletinin değil, adaletin gücünün egemen olduğu,din, mezhep, dil, ırk, cinsiyet farkının gözetilmediği bayram gibi bayramlarda buluşmak dileğiyle, tüm vatandaşlarımızın, yurtdışındaki gurbetçilerimizin, soydaşlarımızın, akraba toplulukların ve İslam dünyasının Kurban Bayramını kutluyor, sevgilerimi saygılarımı sunuyorum."

MHP LİDERİ BAHÇELİ:

“İnancım odur ki Türk milleti ebediyete kadar son yurdunda; bağımsız, onurlu ve milli değerlerine sahip çıkarak bayramlarını karşılayacak ve ayrılma çetelesi tutanlara asla fırsat vermeyecektir. Bayram, hayallerimizin üstünü örten felaketlere karşı manevi direniş sahası olacak ve ümit ederim ki bize yeni mutluluklar kazandıracaktır.”

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10