Kırklarelispor Körfez hazırlıklarına başladı

TFF Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırklarelispor Kurban Bayramından sonra kendi evinde oynayacağı Körfez Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Adıyaman deplasman?

9.11.2011 23:11:00 0
Kırklarelispor Körfez hazırlıklarına başladı
AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Adıyaman deplasmanında iyi futbol oynamasına rağmen, gelen şanssız goller ile 90 dakika sonunda maçtan mağlup ayrılan Kırklarelispor takımı kendi evinde oynayacağı Körfez Futbol Kulübü maçına eksiksiz çıkacak. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan  Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can takımın son maçtaki performansını ve bayramdan sonra Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Körfez Futbol Kulübü maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. “İyi oynamamıza rağmen istediğimiz skoru elde edemiyoruz” diyen Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can Adıyaman deplasmanında takımın performansını oldukça beğendiğini ifade ederek, en kolay kazanılacak maçtan mağlubiyet ile ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi.
 
“BU DURUMU ANLAMIŞ DEĞİLİZ”
Can açıklamasının devamında ise şu sözleri ifade etti. “Uzun bir aradan sonra 2. Lig’e yeni yükselen bir ekip olarak Kırmızı Grupta mücadele ediyoruz. Sezon istediğimiz gibi başlamadı. Özellikle 3 hafta üst üste aldığımız beraberlikler bizleri bu noktaya getirdi. Çok iyi bir takımız. Oynadığımız tüm karşılaşmalarımızda takımımızın ortaya koyduğu mücadele beni fazlasıyla mutlu etmekle birlikte, gelecek için daha iyi şeylerin yapılabileceğinin garantisini veriyor. Adıyamanspor maçında orada olmanızı isterdim. Rakip iki kez kalemize geldi, bunların ikisi de gol oldu. Bu durumu anlamış değiliz. Üzerimizde büyük şanssızlıklar var. Ama ben bu takımın bunları aşacağını düşünüyorum” dedi.
 
“YAKINDA HERKES BİZİ GÖRECEK”
Adıyamanspor deplasmanında iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirten Can” Biz Adıyaman deplasmanına 8 eksik ile gittik. Böyle olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Tabiî ki oradan galibiyet ile dönebilseydik her şey daha farklı olabilirdi. Ama olmadı. Bundan böyle önümüzdeki maçlara bakacağız. Kurban Bayramının hemen ardından Körfez Futbol Kulübü ile kendi evimizde karşı karşıya geleceğiz. Körfez Futbol Kulübü gerçekten güçlü bir takım. Grupta namağluğ unvanını hala devam ettiriyorlar. Takımımız kendi evimizde oynayacağımız bu mücadeleye en iyi şekilde hazırlanıyor. İnşallah beklenen, Kırklareli halkının görmek istediği Kırklarelispor’u yakın zamanda herkes görecektir” dedi.
 
“DIŞARDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL”
Geçtiğimiz sezon takım içerisindeki abi kardeşlik havasının bu sezonda devam ettiğini, bu şekilde olmanın da takıma olumlu yönde yansıyacağını ifade eden Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kırklarelispor’a geçtiğimiz yıl şu zamanlar bakıldığında kimse buralara gelineceğini düşünemezdi. Ama takımımız zoru başararak, 2. Lig’e şampiyon olarak çıkma başarısı göstermiştir. Bizler Trakya’yı 2. Lig’de temsil etmekte olan tek takımız. Bu bizim için sevindiricidir. Oyuncularımız bilir, geçtiğimiz sezon kısıtlı imkanlar ile çıktığımız bu yolda oyuncularımızın ve teknik ekibimizin fedakarlıkları ile bir yerlere geldik. Bu sezonda pek farklı sayılmaz. Bizler Büyükşehirlerin futbol takımları gibi olamayız. Maddi açıdan sıkıntılarımız hep var. Öncelikle halkımızdan Kırklarelili vatandaşlardan bu takıma sahip çıkmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
TAKIMIMIZ ÇOK İYİ DURUMDA
Kırklarelispor için tüm olumsuzlukları arkalarına aldıklarını ifade eden Can” Zaman zaman Kırklarelispor’u eleştirildiğini, paraların nereye gittiğini, niye daha iyi transferler yapılmadığını duyuyoruz. Bizler bu takımın başına geldiğimiz günden bu yana, geçmiş yönetimlerin bıraktıkları borçları hala ödemekteyiz. Bu kolay değil. Bunları söylemenin yeri ve zamanı değil. Çünkü takımımız şuan iyi durumda ve her şeye rağmen tüm olumsuzlukları geride bırakıp başarılı olacağımız günleri herkes çok yakın zamanda görecektir. Devre arasına kadar ne olur bilemeyiz ama biz elimizdeki imkanlar doğrultusunda eğer gerekirse takıma gereken mevkilerde takviyeler yapacağız” dedi.

0282 726 91 91
0282 747 65 10