Vali Kemelek’ten bayram ziyaretleri

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ve beraberindeki protokolle birlikte bayram dolayısıyla il genelinde ziyaretlerde bulundu. 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nda askeri erkanla, cezaevindeki mahkumlarla ve vatandaşlarla bayra

Tekirdağ 9.11.2011 23:36:00 0
Vali Kemelek’ten bayram ziyaretleri

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vali Kemelek, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nda askeri erkanla bayramlaştı. Ardından bayramlaşma ziyaretlerine katılan protokolle birlikte kapalı cezaevini ziyaret eden Vali Kemelek, burada kalan mahkumların bayramını kutladı. Daha sonra Zübeyir Kemelek ve eşi Zehra Kemelek, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve Candan Yüceer, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Tekirdağ Belediye Başkanı Opr. Dr. Adem Dalgıç, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve daire müdürleri polisevinde vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma, İl Jandarma Komutanlığı ziyaretiyle devam etti.

 HASTANELERİ ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, protokol ile birlikte Devlet Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Kemelek, hastalarla bir süre sohbet ettikten sonra beraberinde getirdiği hediyeleri hastalara dağıttı. Diğer yandan Vali Zübeyir Kemelek’in eşi Zehra Kemelek ve beraberindeki protokol üyelerinin eşleri de devlet hastanesinin çocuk hastaları bölümündeki çocukları ziyaret ederek, çocuklara hediyeler verdi.

 

ÇOCUKLARDAN VALİYE HEDİYE

 

Daha sonra, Vali Zübeyir Kemelek, eşi Zehra Kemelek ve beraberindeki protokol ile birlikte, Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çocuk Yuvası ile  Sevgi Evleri’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında Vali Zübeyir Kemelek çocuklarla sohbet ederek, çocukların özel istekleri olup olmadığını sordu. Ziyaret esnasında çocuklar Vali Zübeyir Kemelek’e ve beraberindekilere kendilerinin yapmış olduğu çeşitli hediyeleri sundu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10