“Milli değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmalıyız”

Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı, Tekirdağ Milletvekili Tevfik Ziyaeddin Akbulut, 13 Kasım Tekirdağ’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 89. yıldönümünü dolayısıyla bir mesaj y

Tekirdağ 11.11.2011 23:15:00 0
“Milli değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmalıyız”
CUMHURİYETİMİZİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ
Kurtuluş Savaşı yıllarının gururla andığımız, göğsümüzü kabarttığımız ve ecdadımızı hayırla yad ettiğimiz yıllar olduğunu söyleyen Milletvekili Akbulut “Bu nedenle, bugün sahip olduğumuz Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kıymetini bilmeli ve elde ettiğimiz tüm kazanımları daha çağdaş ve müreffeh, insan hak ve özgürlüklerinin alabildiğince yaşandığı bir Türkiye için harcamalıyız” dedi.
 
ORTAK SORUMLULUĞUMUZ
“Geleceğe yön verirken, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak gelecek kuşaklara aktarmak ortak sorumluluğumuz olmalıdır” diyen Akbulut, 13 Kasım Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 89.yıldönümünü kutladı. Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Akbulut, bu bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde emeği geçen, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla andı.

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10