6 aylık eşini sokak ortasında bıçakladı

Çorlu’da 59 yaşındaki Necip Kaplan, 6 ay önce evlendiği eşi 42 yaşındaki Necla Kaplan'ı, yolda başka bir erkekle konuşurken görünce bıçaklayarak öldürdü.

Çorlu 11.11.2011 23:22:00 0
6 aylık eşini sokak ortasında bıçakladı
Olay, önceki akşam saatlerinde Nusratiye Mahallesi Dobruca Sokak üzerindeki Dobruca Sitesi önünde meydana geldi. İlk eşi 6 yıl önce vefat eden ve 6 ay önce 2 çocuk annesi Necla Kaplan ile evlenen emekli ve 3 çocuk babası Necip Kaplan, 3 hafta önce eşi ile tartıştı. Bunun üzerine evden ayrılan Necip Kaplan eve dönmedi ve yakınlarının yanında kaldı.
 
SOKAK ORTASINDA BIÇAKLADI
 Önceki akşam yolda yürüyen Necip Kaplan, iddiaya göre eşi Necla Kaplan’ı bir erkekle konuşurken gördü. Erkek ayrıldıktan sonra eşinin yanına giden Necip Kaplan eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cebindeki bıçağı çıkaran Necip Kaplan, eşini karnından ve boğazından bıçakladı. Eşini bıçaklayan Necip Kaplan, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu.
 
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Çevredekilerin haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Necla Kaplan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Necla Kaplan'ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis tarafından gözaltına alınan Necip Kaplan’ın eşinin yanında bir erkek görünce sinirlendiğini, eşine o kişinin kim olduğunu sorduğunda akrabası olduğunu öğrendiğini, kendisinin bu akrabayı neden tanımadığını sorması üzerine eşinin kendisini terslediğini, çıkan tartışma sonucu eşini bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10