Kapaklı’dan Van’a kardeş eli

Van'da meydana gelen deprem felaketinin izlerini silmek için ülke genelinde süren yardım kampanyalarına bir destek de Kapaklı Belediyesi’nden geldi. Belediye öncülüğünde toplanan bir kamyon dolusu yardım dün akÅ

Çerkezköy 11.11.2011 23:24:00 0
Kapaklı’dan Van’a kardeş eli
Toplanan yardımlar hakkında açıklama yapan Kapaklı Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Demir, oluşturdukları komisyon aracılığıyla Van için başlattıkları kampanyanın Kapaklılılardan yoğun ilgi gördüğünü açıkladı.
 
BEŞ KİŞİLİK KOMİSYON
Van depreminden birkaç gün oluşturulan yardım komisyonuna Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir başkanlık ediyor. Komisyonun diğer üyeleri ise Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Uçar, Zabıta Müdür Vekili Hilmi Gökçe, İtfaiye Müdürü Soydan Bakaç ve İmar İşleri Müdür Vekili Sedat Yıldız’dan oluşuyor.
 
 
 
'KAPAKLI SEFERBER OLDU'
Kapaklılılar Van'daki depremzedeler için çok sayıda çocuk bezi, hijyenik ped, ayakkabı, çocuk maması, battaniye, kuru gıda, çocuk giysisi, kışlık kıyafet bağışladı. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlardan gelen yardımlar Kapaklı Belediyesi eski hizmet binasında toplandı. Tüm yardımlar ayrı ayrı kolilendi ve kiralanan kamyonla Van İl Afet Acil Durum Kriz Masası’na gönderildi.
 
‘BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜMÜZ PERÇİNLENDİ’

Kapaklı'daki yardım komisyonuna başkanlık eden Demir, ülkenin ve milletin bu tür afetlere ne kadar duyarlı olduğunun bir kez daha gösterildiğini belirtti. Birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe duyulan ihtiyacın önemine dikkat çeken Demir, “Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü, Kapaklı’dan uzanan bu kardeş eliyle bir kez daha perçinlendi” dedi. Demir, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı halkı adına Van’daki depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10