Öğrencilerin seçim heyecanı

Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu’nda Meclis Başkanlığı için yapılacak seçimde aday olan 7 öğrenci, arkadaşlarına projelerini anlatarak oy istiyor.

Çerkezköy 13.11.2011 20:52:00 0
Öğrencilerin seçim heyecanı
Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu'nda gelecek hafta seçim heyecanı yaşanacak. Meclis Başkanını seçimlerine yedi öğrenci aday oldu.
 
SEÇİM VAADLERİNİ ANLATIYORLAR
Öğrencilerin seçim tanıtımı sürecinde hazırladıkları çalışmalar dikkat çekiyor. Seçimleri kazanmak isteyen öğrenciler sınıfları gezerek projelerinden bahsediyor. Ayrıca okul panolarında astıkları afişlerle, başkan seçilmeleri halinde yapacakları faaliyetler hakkında bilgi vermeye çalışıyorlar.
 
SORUMLULUK KAZANIYORLAR
Atatürk İlköğretim Okul Müdürü Hüseyin Erdoğan, bu tür organizasyonların öğrencilerin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Erdoğan seçime aday olan öğrencilerin arkadaşlarının oylarından destek alarak kendilerini sorumlu hissettiklerini belirtti. Aday öğrencilerin okula ilişkin yapılmasını istedikleri çalışmaları kendileriyle paylaştıklarını ifade eden Erdoğan, “Tespit ettikleri sorunlara müdahil oluyor. Belirlenen sorunların çözümü için fikir üreterek uygulama aşamasında görev üstleniyor” diye konuştu.
 
TÜRKİYE’NİN UMUTLARI
Erdoğan, öğrencilerin bu yaşlarda bu tür faaliyetlere katılmalarının gelecekte kendilerine büyük fayda sağlayacağına inandığını ifade etti. Erdoğan sözlerine, “Bugün burada okul meclisi başkanlığına adaylığını koyan öğrenciler yarının Türkiye’si için birer umut ışığıdır” diyerek son verdi.

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10