Kapaklı ve Fevzipaşaspor dostça 1-1

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda haftanın en önemli karşılaşmasında Kapaklıspor kendi evinde lider Trexta Fevzipaşaspor’u konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma karşılıkl?

15.11.2011 08:51:00 0
Kapaklı ve Fevzipaşaspor dostça 1-1
Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu yedinci hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelen Kapaklıspor ile Trexta Fevzipaşaspor birbirlerine üstünlük kuramadı.
 
KAPAKLI’DA OYNANDI
Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklıspor  1-Aziz(**) 2-Cihan(**) 3-Umut(***) 4-Ercan(***) 5-Mehmet(***) 6-Fırat(**) 7-Ferhat(**) 8- Orçun(**) 9-Ferhat Fırat( 10-Emir(***) 11-Aydoğan(**) ile başlarken konuk ekip Trexta Fevzipaşaspor ise;  1-Hilmi(**) 2-Gökhan(**) 3-Ümit(***) 4-Tarkan(***) 5-Kaan(***) 6-Cemal(**) 7-Onur(**) 8-Levent(**) 9-Murat(**) 10-Soner(***) 11-Remzi(**) kadrosuyla yer aldı.
 
KONUK EKİP ETKİLİ BAŞLADI
Trexta Fevzipaşaspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ilk dakikaları orta alan mücadelesine sahne olurken, konuk ekip Trexta Fevzipaşaspor 2.dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Soner hiç bekletmeden topu Murat’a aktardı. Müsait pozisyonda topla buluşan Murat’ın sert vuruşunu kaleci Aziz çıkardı. Seken topu takip eden Soner’in vuruşu ise üstten auta gitti. Kötü bir zeminde oynanan karşılaşmada her iki takımda top kontrolünde zorlandı. Karşılaşmanın ilk on dakikasında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
 
TREXTA FEVZİPAŞA ÖNE GEÇTİ
Rüzgarı arkasına alarak etkili hücumlarla Kapaklıspor kalesine yüklenen konuk ekip Trexta Fevzipaşaspor karşılaşmanın 12.dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Soner bekletmeden topu sol kanattaki  Onur’a aktardı. Onur topu kontrol ettikten sonra ayağının içiyle topu uzak köşeye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Mükemmel golün ardından Onur sevincini teknik heyet ile paylaştı. Golün şokunu üzerinden atan Kapaklıspor beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi.
 
KAPAKLISPOR YÜKLENDİ
Zaman zaman Aydoğan ve Emir ile etkili hücumlar geliştiren ev sahibi ekip istediğini elde edemedi. Ataklarını sürdüren Kapaklıspor 15.dakikada beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Ferhat seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Ferhat’ın sert vuruşunu Tarkan direk önünde kafa ile kornere attı. Kullanılan köşe atışının ardından ceza sahası dışında topla buluşan Emir’in sert vuruşu ise üstten auta çıktı. Karşılaşmada üstünlüğünü devam ettiren Trexta Fevzipaşaspor orta alanda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, kontra ataklarla ikinci golü aradı.
 
GOL GELMEDİ
Beraberlik golü ararken savunma güvenliğini de bırakmayan Kapaklıspor 19.dakikada gole tekrar yaklaştı. Emir’in uzun pası ile buluşan Aydoğan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ofsayt diye duraklayan konuk ekip savunmasında Gökhan kritik müdahale ile topu kornere attı. Gol için rakip kalede etkili hücumlar geliştiren ev sahibi ekip Emir, Orçun ve Aydoğan ile geliştirdiği ataklarda sonuca ulaşamadı. Kontra ataklarla rakip kalede atak geliştiren
Trexta Fevzipaşaspor Murat ve Remzi ile istediğini elde edemedi.
 
İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikaları orta alan mücadelesine sahne oldu. Bulacağı beraberlik golü ile karşılaşmanın ikinci devresine avantajlı girmeye çalışan ev sahibi ekip Kapaklıspor arzuladığı beraberlik golünü bulamadı. Kontra ataklarla ikinci golü arayan konuk ekip Trexta Fevzipaşaspor’ın cılız atakları ise sonuçsuz kaldı. 44.dakikada Kapaklıspor maçın en önemli pozisyonunu yakaladı. Orta alanda topla buluşan Orçun seri çalımlarla ceza sahası içine girerek müsait pozisyonda bulunan Aydoğan’ı gördü. Sol çaprazda topla buluşan Aydoğan’ın vuruşunu kaleci Hilmi mükemmel refleks ile çıkardı. Dönen topu kafa ile tamamlayan Ferhat’ın vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı. Karşılaşmanın hakeminin  2 dakikalık oynanmamış olarak kabul ettiği uzatmalarda başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Trexta Fevzipaşaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
KAPAKLISPOR GOLLE BAŞLADI
Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan ev sahibi ekip Kapaklıspor rüzgarı arkasına alarak etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 47.dakikasında Emir’in kullandığı korner atışında top kaleye yönlendi. Kaleci Hilmi’nin sektirdiği pozisyonda yaşanan karambolde topa en son dokunan genç oyuncu Umut topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. Gelen golle birlikte Kapaklıspor oyuncuları sevincini teknik heyetle paylaştı. Karşılaşmada bulduğu golle büyük moral bulan ev sahibi ekip sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı.
 
KAPAKLISPOR İKİNCİ GOLÜ ARADI
Trexta Fevzipaşaspor ise gelen golün ardından oyun disiplininden koptu. İlk yarıya nazaran konuk ekip ikinci devrede orta alanda top yapmakta zorlandı. 51.dakikada Trexta Fevzipaşaspor’da Remzi’nin yerine oyuna Ahmet dahil oldu. Kapaklıspor atak ve istekli görünmesine rağmen pozisyon bulmakta zorlandı. Trexta Fevzipaşaspor ise ikinci devrenin ilk dakikalarındaki baskıyı üzerinden attıktan sonra Kapaklıspor üzerine gol için yüklenmeye çalıştı. Sağlı sollu ataklarla Trexta Fevzipaşaspor yarı alanına inen Kapaklıspor yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi.
 
FEVZİPAŞASPOR İSTEDİĞİNİ YAPAMADI
İkinci devrenin ortalarına doğru Trexta Fevzipaşaspor istediği pozisyonlara bir türlü giremedi. Orta alanda top çeviremeyen konuk ekip  ileride de çok adamla çoğalamadı. Kapaklıspor ise Trexta Fevzipaşaspor’a göre daha istekli göründü. Oyunun kalan bölümlerinde konuk ekip Trexta Fevzipaşaspor bir türlü istediğini yapamadı. Karşılaşmanın 62.dakikasında Kapaklıspor’da Ferhat’ın yerine oyuna Mert dahil oldu. 63.dakikada Kapaklıspor oyuna yeni giren Mert ile tehlikeli atak geliştirdi. Sağ kanattan Mehmet’in pası ile hareketlenen Mert ceza sahası içinde gerçekleştirdiği mükemmel vuruş üstten auta gitti.
 
MERT ETKİLİ ATAKLAR GELİŞTİRDİ
66. dakikada Kapaklıspor’da  Orçun’un kullandığı serbest vuruş direğin üstünden auta gitti. Rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi ekip 73.dakikada frikik kazandı. Topun başına geçen Emir’in vuruşu ise üstten auta çıktı. Tehlikeli ataklarla gelen ev sahibi ekip Kapaklıspor 76.dakikada Mert ile gole çok yaklaştı. Sol kanatta topla buluşan Mert seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Mert’in sert vuruşu kalecinin müdahalesi ile direkten döndü. 80.dakikada Trexta Fevzipaşaspor’da Murat Sarı’nın yerine Ercan, Kapaklıspor’da ise Aydoğan’ın yerine Hüseyin oyuna dahil oldu.
 
KARŞILAŞMA 1-1 SONA ERDİ
Karşılaşmanın son on dakikası büyük çekişmeye sahne olurken, ev sahibi ekip Kapaklıspor oyunda üstünlüğünü devam ettirdi. 84.dakikada oyuna sonradan dahil olan Hüseyin seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Trexta Fevzipaşaspor savunmasında Kaan kademeye girerek topu kornere gönderdi. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımın geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi. İki takımında birer puanı paylaştığı karşılaşmanın ardından Trexta Fevzipaşaspor 16 puanla liderliğini devam ettirirken, Kapaklıspor ise 14 puanla üçüncü sırada kaldı.

0282 726 91 91
0282 747 65 10