Rozova’ya sürpriz doğum günü

Barutlar İnşaat Çerkezköyspor’un yeni transferlerinden Elena Rozova’ya takım arkadaşları ve yönetim kurulu sürpriz doğum günü düzenledi.

15.11.2011 08:54:00 0
Rozova’ya sürpriz doğum günü
Sarıyer Belediyespor galibiyeti ile adeta yeniden doğan Barutlar İnşaat Çerkezköyspor’da yüzler gülüyor. Dün akşamki antrenman sonrası takıma yeni katılan Ukraynalı Elena Rozova’ya sürpriz bir doğum günü düzenleyen Çerkezköyspor ailesi, Sarıyer galibiyetini de kutlamış oldu. 24 yaşına giren Rozova’yı kulüp başkanı Ahmet Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri ve takım arkadaşları yalnız bırakmadı.
 

ARKADAŞLIK SKOR’A YANSIYACAK

 

Antrenman sonrası spor salonunun ışıklarının kapatılmasıyla ne olduğunu anlamayan Elena Rozova takım arkadaşlarının pastayla içeri girmesiyle şaşkınlığını gizleyemedi. Sürpriz doğum günü pastasını görünce şaşıran Rozova, mumları üfleyerek dilek tuttu. Tebrikleri kabul eden Rozova bu tatlı sürpriz için tüm takıma teşekkür ederken burada bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Takım arkadaşlarına elleriyle pasta servisi yapan Rozova, Çerkezköyspor’da yakaladıkları arkadaşlık ortamının önümüzdeki maçlarda skora yansıyacağından emin olduğunu söyledi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10