Karagöz yeniden aday oldu

Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, 19 Kasım’da gerçekleştirilecek olağan genel kurul öncesi yeniden adaylığını açıklarken, seçilmesi durumunda kaçak emlakçılarla m

Çerkezköy 15.11.2011 09:08:00 0
Karagöz yeniden aday oldu
Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Yönetim Kurulu Üyesi İslam Bozkaya’nın da katılımıyla dün basın toplantısı düzenledi.
KARAGÖZ TEKRAR ADAY
Karagöz, derneğin üçüncü olağan kongresinin yapılacağını duyurarak, kendisinin de yeniden aday olacağını bildirdi. Kongrenin 19 Kasım günü saat 13.00’de Dekor Düğün Sarayı’nda yapılacağını belirten Karagöz, “Kongrede, önümüzdeki üç yıl için coşku ile çalışabilecek yeni bir yönetim kurulu seçilecek. Ben de, üyelerimizin ısrarı sonucu yeniden başkan adayı olmaya karar verdim” dedi.
86 ÜYE OY KULLANACAK
Dernek Başkanı Karagöz, oy kullanabilecek 86 dernek üyesinin olduğunu ve başkanlık seçimi için başka adayların da olduğunu söyleyerek, “Bu bir demokratik yarıştır. Herkesin adaylığına saygı duyuyorum. Üyelerimiz tarafından yeniden seçilmem durumunda kaldığımız yerden özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. Karagöz, tüm üyelerin seçime katılmaları gerektiği belirterek, hayırlı bir kongre olması dileklerinde bulundu.
KORSAN EMLAKÇILARA TAKİP
Hiçbir odaya ya da derneğe kaydı bulunmayan kişilerin emlakçılık yaptığını ifade eden Karagöz, “Ayakçı olarak nitelendirilen hiçbir odaya, derneğe ya da maliyeye kaydı olmayan kişiler emlakçılık yapıyor ama vergi ödemiyorlar. Bu kişiler tüm emlakçıların can düşmanı. Adeta ekmeğimizi parçalıyorlar” sitemlerinde bulundu. Tekrar başkanlığa seçilmesi durumunda bu konunun üzerinde duracağını belirten Karagöz, “Her bölge için üyelerimizden birini görevlendireceğiz. Kişi o bölgede takibini yapacak ve herhangi bir sorun ya da yanlışla karşılaşırsa bunu Maliye Bakanlığı’na şikâyet dilekçesi ile bildirecek. Eğer tekrar başkanlığa seçilirsem seçimden sonra bunu uygulamaya koyacağım” dedi.
“HEDEFİMİZ EMLAKÇILAR ODASINI KURMAK”
Emlakçıların sıkıntılarını giderecek yeni yasalar için milletvekillerine çağrıda bulunan Karagöz “Çerkezköy ve çevresinde 500’ün üzerinde emlakçı var. Bu ilginç bir rakam. Çünkü Çerkezköy Emlakçılar Derneği’ne kayıtlı yaklaşık 100 üye var. Diğer üye olmayan kişileri de derneğin çatısı altında olmaya davet ediyoruz” dedi. Yeni dönemde daha iyi hizmet vermek için çalışacaklarını söyleyen Karagöz, “Yeni dönemde en büyük hedefimiz emlakçılar odasını kurmak olacak. O zaman yaptırımlar daha fazla olacak. Emlak sektörü için de her şey daha güzel olacak” açıklamasını yaptı

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10