Babaeskispor evinde mutlu 3-0

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Babaeskispor hafta sonunda kendi evinde konuk ettiği Darıca Kale Bayramoğullarıspor’u 3-0 mağlup etti.

15.11.2011 23:58:00 0
Babaeskispor evinde mutlu 3-0
İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI
Kırklareli'nin BAL temsilcisi Babaeskispor evinde konuk ettiği Kocaeli temsilcisi Darıca Kale Bayramoğluspor'u 3-0 yenerken evinde oynadığı maçlarda bir zafere daha imza attı. Pazar günü Babaeski sahasında oynanan karşılaşmada etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip 15.dakikada Kadir’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip 29.dakikada Alperen’in ayağından bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı.
 
FARK AÇILDI
Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Konuk ekip Darıca Kale Bayramoğullarıspor ise rakip kalede etkili ataklar gerçekleştiremedi. Savunmada hata yapmayan ev sahibi ekip ilk devrenin kalan dakikalarında geliştirdiği ataklarda üçüncü golü bulamadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de taraftarının desteği ile iyi bir mücadele örneği sergileyen ev sahibi ekip 63.dakikada Kutluhan’ın ayağından bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı.
 
ÜÇ PUANLA AYRILDI 
Üç farkla mağlup duruma düşen konuk ekip Darıca Kale Bayramoğullarıspor kalan dakikalarda oyun disiplininden tamamen koptu. Rakip kalede rahat gelen ev sahibi ekip organize ataklarla farkı artırmaya çalıştı. Son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da ev sahibi ekip Babaeskispor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10