Pazar esnafına müjde

Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri esnafı, yangında tahrip olan pazar yeri çatısının en kısa zamanda tamamen değiştirileceğinin sözünü Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'den aldı. ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 16.11.2011 00:18:00 0
Pazar esnafına müjde
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, pazar esnafının yüreğine su serpti. Yangında bir bölümü kül olan pazar yerinin çatısı tamamen yenilenecek.
 
ESNAF SABIRSIZLANIYOR
Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Aydemir yaptığı açıklamada, esnafın isteği üzerine iki adet çatı malzemesi örneği ile belediye binasına giderek Zabıta Müdürü Kenan Erez ile görüştüğünü söyledi. Aydemir, malzemelerden birisinin maliyetinin yüksek olması sebebiyle tercih edilmediğini, diğerinin ise mevcut malzemeyle aynı kalitede olduğunu ve tadilat için bu malzemenin kullanımına karar verildiğini belirtti.
 
ÇATI TAMAMEN YENİLENECEK
Aydemir, Erez ile görüşmesi esnasında Belediye Başkanı Ali Ertem’in yanlarına geldiğini ve kendisine pazar esnafının dernek yönetimini sıkıştırdığını, tadilatın ne zaman yapılacağını öğrenmek istediklerini söyledi. Konuyla bizzat ilgilendiğini belirten Ertem, pazar yeri çatısının aynı malzemeyle en kısa zamanda tamamen yenileneceği müjdesini verdi. Tadilatta kullanılacak olan malzemenin çok önceden belirlendiğini öğrenen Aydemir, Başkan Ertem’e ilgisinden dolayı teşekkür etti.
 
BAYRAMDA ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ
Kurban bayramından sonra bazı yerel basın organlarında çıkan ‘Pazar esnafı kan ağlıyor’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Aydemir, sanılanın aksine arife günü ve bayram boyunca işlerinin gayet iyi olduğunu, bayramdan sonra ise durulduğunu ifade etti. Müşterilerin üstü açık alanda alışveriş yapmak istemediklerini söyleyen Aydemir, pazar yerinin çatısının yapılması halinde işlerinin bir nebze de olsa artacağını ifade etti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10