Sitespor ilk haftayı puansız kapattı 0-2

Süper Amatör Lig’de bu yıl ilk kez mücadele eden Sitespor ilk hafta karşılaşmasında Marmaracıkspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergilemesine rağmen karşılaşmayı 2-0 kaybeden Sites

17.11.2011 00:12:00 0
Sitespor ilk haftayı puansız kapattı 0-2
SAAT 12.00’DE BAŞLADI
Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşma ise saat 12.00’de başladı. Sitespor karşılaşmaya 1-Hilmi, 2-Ersen, 3-İbrahim, 4-Uğur, 5-Semih, 6-Utku, 7-İlker,8-Volkan, 9-Olcay, 10-Gürkan, 11-Serdar ilk onbiri ile çıktı . Karşılaşmanın çalan ilk düdüğü ile birlikte Sitespor kontrollü bir futbol sergileyerek ileride Olcay ile gol aramaya çalıştı.Ev sahibi ekip Marmaracıkspor ise kontra atak bir futbol oynamayı tercih etti. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Marmaracıkspor kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak konuk ekip önünde öne geçmek istedi. Ancak istediği pozisyonları bulmada zorlandı.
 
İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
İlerleyen dakikalara doğru Marmaracıkspor müsabakaya ortak olmaya başladı. İlerleyen dakikalarda ev sahibi ekip Marmaracıkspor yaşanan karambolde öne geçti. Gelen golle birlikte kalan dakikalarda konuk ekip Sitespor beraberlik golünü aradı. Her iki takımında geliştirdiği ataklar golü getirmedi. İlk devrenin son dakikalarına doğru Sitespor ataklarını sıklaştırdı. Beraberliği yakalayıp soyunma odasına avantajlı girmek isteyen Sitespor istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Marmaracıkspor’un tek farklı üstünlüğü ile tamamlandı.
 
KONUK EKİP TEHLİKELİ OLMAYA BAŞLADI
İkinci devrenin başlaması ile birlikte Sitespor gol için ataklarını sürdürdü. Marmaracıkspor ise  ikinci devrenin ilk dakikalarında kontrollü oyununu sürdürerek ikinci golü aramaya çalıştı. Dakikalar ilerledikçe Sitespor sağlı sollu ataklarla beraberlik için yüklendi. Ev sahibi ekip Marmaracıkspor ilerleyen dakikalara doğru etkinliği artırmaya başladı. İkinci gol için yüklenen ev sahibi ekip Marmaracıkspor tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Karşılaşmanın ikinci devresinin son dakikalarına doğru Marmaracıkspor geliştirdiği organize bir atakta golü bularak farkı ikiye çıkardı. Golün ardından Marmaracıkspor oyuncuları büyük bir sevinç yaşarken, Sitespor  ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı. Sitespor bu golün ardından farkı indirmek için mücadele verirken, Marmaracıkspor ise üçüncü gol için yüklenmeye başladı. Kalan dakikalarda da karşılıklı ataklarla geçilirken, Sitespor farkı azaltmaya çalışırken, Marmaracıkspor ise farka gitmek istedi. İkinci golün ardından bir ara oyun disiplininden kopan Sitespor ataklarını sürdürdü.
 
SİTESPOR İLK YENİLGİSİNİ ALDI

Geriye kalan dakikalar içerisinde her iki ekip tarafından geliştirilen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma hakemin çalan son düdüğü ile birlikte sona erdi. Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Sitespor sezona puansız başlarken, Marmaracıkspor ise elde ettiği galibiyet ile moral buldu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10