Kızılpınar lidere direnemedi 0-5

Tekirdağ U-15 Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı konuk ettiği lider Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımına farklı mağlup oldu. Güçlü rakibi karşısında karÅ

17.11.2011 21:48:00 0
Kızılpınar lidere direnemedi 0-5
U-15 Lig'i B Grubu on beşinci hafta karşılaşmasında Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı kendi evinde Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı'nı konuk etti.
 
KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ
Kızılpınar Sahası’nda Çarşamba günü saat 15.00’de başlayan karşılaşmaya lider Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı etkili başlarken, ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise kontrollü bir oyun ortaya koydu. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını hızlandıran konuk ekip bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda gelen golle birlikte maçta mağlup duruma düşen ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ataklarını beraberlik golü için gerçekleştirdi.
 
BERABERLİĞİ ARADI
Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda farkı ikiye çıkarma mücadelesi veren ev sahibi ekip Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı etkili hücumlar geliştirdi.  Sağlı sollu ataklarla beraberlik golü arayan Kızılpınarspor geliştirdiği ataklarla arzuladığı beraberlik golünü bulamadı. Konuk ekip Çorlu Aslanspor ise önde olmanın avantajı ile kontrollü bir oyun sergiledi. Rakip kalede daha etkin görünen konuk ekip Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı ilk devrenin kalan dakikalarında bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı.
 
İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI
Gelen golle birlikte Kızılpınar Belediyesporlu oyuncular oyun disiplininden koptu. İlk devrenin son dakikalarında gelen golle etkinliğini kaybeden temsilcimiz geliştirdiği ataklarla farkı bire indirmeye çalıştı. Çorlu Aslanspor ise temsilcimizin üstüne geldiği dakikalarda fark mücadelesi verdi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekibini iki farklı üstünlüğü ile tamamlandı.
 
FARK AÇILDI 
İlk devre yakaladığı iki farklı üstünlükle Çorlu Aslanspor kontrollü bir futbol sergilerken, Kızılpınar Belediyespor ise yaptığı oyuncu değişiklikleri ile farkı indirmeye çalıştı. İkinci devrenin ilk dakikalarında orta alanda topa daha çok sahip olan konuk ekip temsilcimizin atak yapmasını engelledi. İkinci devrenin ilerleyen dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Organize ataklarını sürdüren konuk ekip Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Farkın üçe çıkmasıyla birlikte ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor arka arkaya hatalar yapmaya başladı. Rakibinin disiplinden kopmasını iyi değerlendiren konuk ekip bir gol daha bularak skoru 4-0 yaptı.
 
LİDERLİĞİNİ DEVAM ETTİRDİ
Karşılaşmanın kalan dakikaları konuk ekibin üstünlüğü ile devam etti. Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşısında rahat bir oyun ortaya koyan konuk ekip uzatma dakikalarında kaydettiği golle skoru 5-0 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da konuk ekip Çorlu Aslanspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı elde ettiği farklı galibiyetle puanını 36 yaparak liderliğini devam ettirirken, Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise 15 puanda kaldı. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10