Milli eğitimde e-konferans dönemi

Milli Eğitim Bakanlığının yeni eğitim öğretim yılında başlattığı e-konferans sistemini Türkiye'de ilk uygulayan kurumlar arasında yer alan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sistem ?

Tekirdağ 17.11.2011 22:02:00 0
Milli eğitimde e-konferans dönemi

İLK UYGULAYAN KURUMLARDAN BİRİYİZ

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç, yaptığı açıklamada, e-konferans sistemini Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü olarak uygulamaya geçirdiklerini söyledi. Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü olarak e-konferans sistemini Türkiye'de ilk uygulayan kurumlar arasında yer aldıklarını ifade eden Genç, "Bakanlığımızca başlatılan e-konferans sistemi Eylül ayında başladı. Bize verilen yetki ile bu sistemi önce ilçe milli eğitim müdürlüklerimizde sonra da okullarımızda oluşturduk" dedi.
 

BİRÇOK BÖLGEYLE AYNI ANDA TOPLANTI YAPILABİLİYOR

E-konferans sistemi ile internet üzerinden birçok bölgeyle aynı anda toplantı yapabildiklerini ifade eden Genç “Daha önce ilçe milli eğitim müdürlerimizle 2 kez e-konferans uygulaması ile toplantı düzenledik ve çok verimli oldu. Bu uygulamayı şimdi de okul yöneticilerimiz için düzenlenen 'Protokol Kuralları' seminerinde kullandık. Tekirdağ merkezde düzenlenen seminere e-konferans sistemiyle ilçelerdeki okul yöneticilerimiz uzaktan katılabiliyor. Bu sistem sayesinde her ilçede ayrı ayrı konferans düzenlemek yerine bir defada bütün ilçeleri dahil edebiliyoruz" diye konuştu.   

0282 726 91 91
0282 747 65 10