Sitespor’da tek hedef galibiyet

Lig’e Marmaracıkspor mağlubiyeti ile başlayan Sitespor, yarın oynayacağı Malkaraspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sitespor Kulübü Başkanı Ersan K

19.11.2011 00:36:00 0
Sitespor’da tek hedef galibiyet
Süper Amatör Lig 2.hafta karşılaşmasında Sitespor, Malkaraspor ile karşı karşıya gelecek.
 
SİTE MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI
Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerden Sitespor, ligin ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Marmaracıkspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir futbol oynamasına rağmen karşılaşmada mağlup duruma düşen temsilcimiz rakibinin ikinci devrede de gelen bir golüne daha engel olamayarak karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Marmaracıkspor karşılaşmasının ardından Sitespor, hafta için yaptığı antrenmanlarla yarın oynayacağı Malkaraspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
 
‘’ZOR BİR KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ’’
Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Malkaraspor karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını ifade ederek” zorlu ve heyecanın bol olduğu bir karşılaşmada üç puan mücadelesi vereceğiz. Her iki ekip de sahaya kazanmak için çıkacak. Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen bir karşılaşma olmasını diliyorum’’ dedi.
 
‘’HEDEFİMİZ GALİBİYET’’
Marmaracıkspor karşısında aldıkları mağlubiyet ile lige kötü başladıklarını ifade eden Ersan Karamehmetoğlu ‘’sezon öncesi belirttiğimiz gibi bizler üst sıraları hedefliyoruz. İlk hafta Marmaracıkspor karşısında üç puan parolası ile mücadele verdik. Ancak deplasmanda istediğimizi elde edemedik. Şimdi önümüzde zorlu bir maç daha var. Malkaraspor’u mağlup ederek hem geçtiğimiz haftanın telafi yapmak istiyoruz hem de haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz. Taraftarlarımızı Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumuna bekliyoruz’’ diye konuştu.
 
MAÇ ÇERKEZKÖY’DE OYNANACAK
Sitespor ile Malkaraspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı ise Barış Çardaklı, Gökay Çevik ve Osman Yıldız hakem üçlüsü yönetecek.
 
3 KARŞILAŞMA DAHA VAR

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise ilk haftayı farklı galibiyet ile kapatan Velimeşe Belediyespor ile Tekirdağ Anadolu Lisesipor karşı karşıya gelecek. Tekirdağ 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 16.30’da başlayacak. İlk haftayı galibiyet ile kapatan bir diğer takım Tekirdağspor ise Şarköyspor’a konuk olacak. Yarın saat 13.00’de başlayacak karşılaşma ise Şarköy Sahası’nda oynanacak. Haftanın en büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşmada ise Çorluspor ile Çorlu Sanayispor karşı karşıya gelecek. General Basri Saran Stadyumunda yarın oynanacak karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak 


0282 726 91 91
0282 747 65 10