Kapaklıspor zirveden kopmama peşinde

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Kapaklıspor yarın deplasmanda Sarayspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde yenilgisiz üçüncü sırada haftaya giren Kapaklıspor zirve iddiasını südürmek iç

19.11.2011 00:41:00 0
Kapaklıspor zirveden kopmama peşinde
Kapaklıspor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Sarayspor ile karşı karşıya gelecek. Her iki ekip açısında da büyük öneme sahip karşılaşma Saray Sahası’nda oynanacak.
 
LİGE ÜÇ PUANLA BAŞLADI
Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Kapaklıspor ligin ilk hafta karşılaşmasında Kızılpınar Belediyspor’u 1-0 mağlup etmişti. İkinci hafta kendi evinde konuk ettiği Büyükyoncalıspor ile berabere kalan Kapaklıspor Ahımehmetspor karşısında gol şov yaptı. Sonraki haftalar Vakıflar Güvenspor ve Şalgamlı Belediyespor’u 6-0’lık skor ile geçmeyi bilen Kapaklıspor önceki hafta ise kendi evinde konuk ettiği Trexta Fevzişaspor ile berabere kalmıştı.
 
 
‘’GALİBİYET DÜŞÜNÜYORUZ’’
Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyerek ‘’bizler için her maç final anlamı taşıyor. Kalan tüm maçlarımıza bu anlayış içerisinde çıkacağız. Her zaman söylediğimiz gibi hedefimiz şampiyonluk’’ dedi.
 
MAÇ 14.00’DE BAŞLAYACAK

Sarayspor ile Kapaklıspor Saray Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Erkut Tüfekçi, Mesut Tufan ve İdris Çetinkaya hakem üçlüsü yönetecek.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10