Çerkezköyspor lidere konuk oluyor

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor yarın deplasmanda lig lideri F.Karagümrükspor’a konuk olacak. Lig’de son haftayı bay geçen Çerkezköyspor son haftaların formda ekibi F.K

19.11.2011 00:48:00 0
Çerkezköyspor lidere konuk oluyor
Bölgesel Amatör Lig 12.Grubun namağlup lideri F.Karagümrükspor yedinci hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor ile karşı karşıya gelecek.
 
ÇERKEZKÖYSPOR PUANSIZ BAŞLADI
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta mücadele veren Çerkezköyspor, sezonun ilk hafta karşılaşmasında kendi evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz rakibinin arka arkaya gelen golleri ile birlikte karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 
SİLİVRİSPOR’A FARKLI MAĞLUP OLDU
Lig’in ikinci haftasında Silivrispor’a konuk olan Çerkezköyspor galibiyet ile çıktığı karşılaşmada beklemediği bir yenilgi aldı. Güçlü rakibi karşısında hezimete uğrayan temsilcimiz oyun disiplininden koptu. Rakibinin arka arkaya gelen gollerine engel olamayan temsilcimiz karşılaşmadan 5-0 mağlup ayrılmıştı. Bir sonraki hafta kendi evinde Adapazarıspor’u konuk eden temsilcimiz rakibi karşısında iki farklı mağlup duruma düşmesine rağmen son dakikalarda bulduğu gollerle beraberliği yakalamıştı. Son dakikalarda konuk ekibin golüne engel olamayan temsilcimiz karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 
10.SIRADA BULUNUYOR
Ligin dördüncü hafta karşılaşmasında Vitraspor’u konuk eden temsilcimiz etkili olduğu karşılaşmada rakibini mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini almıştı. Bir sonraki hafta Beşyüzevlerspor’u kendi evinde konuk eden temsilcimiz rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı. Ligin altıncı haftasını bay geçen temsilcimiz ligde üç puan ile onuncu sırada bulunuyor.
 
MAÇ VEFA STADI’NDA OYNANACAK
Çerkezköyspor F.Karagümrükspor maçı hazırlıklarına Kurban Bayramının ardından başladı. Hafta içinde yaptığı taktik antrenmanları ile F.Karagümrükspor maçına hazırlanan temsilcimiz son antrenmanı dün yaparak maç saatini beklemeye başladı. F.Karagümrükspor ile Çerkezköyspor yarın saat 13:30’da İstanbul Vefa Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
 
SİLİVRİSPOR DEPLASMANDA
Bir önceki hafta kendi evinde Garajlar Taçspor’a mağlup olarak taraftarını üzen Silivrispor deplasmanda Yeniköyspor’a konuk olacak. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşma Sariyer Çayırbaşı Sahası’nda oynanacak. Zirve takibini sürdüren namağlup Akyazıspor ise kendi evinde Beşyüzevlerspor’u konuk edecek. Pazar günü Akyazı Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 
2 KARŞILAŞMA DAHA VAR
Ligin alt sıralarında bulunan Sultanbeyli Belediyespor ile Vitraspor Sultanbeyli Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Silivrispor galibiyeti ile büyük moral bulan Garajlar Taçspor ise yarın Adapazarıspor’u konuk edecek. Saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşma ise Erenler Sentetik Sahası’nda oynanacak. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10