Gülen Çorlu Sanayispor oldu

Süper Amatör Lig ikinci hafta karşılaşmasında Çorluspor ile Çorlu Sanayispor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Çorlu Sanayispor 2-1 kazanarak haftayı galibiyet

21.11.2011 19:32:00 0
Gülen Çorlu Sanayispor oldu
SANAYİSPOR ÖNE GEÇTİ
 Maçın çalan ilk düdüğü ile birlikte  ile rakip kalede baskı kurmaya çalışan Çorluspor geliştirdiği ataklarda golü bulamadı. Çorluspor’un ilk yarıda ceza sahasından vurduğu sert şutu Çorlu Sanayispor kalecisi topa iki hamlede sahip oldu. Çorlu Sanayispor ise sağ taraftan geliştirdikleri pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kaldı ve mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi. Çorlu Sanayispor karşılaşmanın 24.dakikasında geliştirdiği atakta bir gol bularak öne geçti.
 
TOLGA TEKRAR ÖNE GEÇİRDİ
Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Çorlu Sanayispor kontrollü bir oyun ortaya koydu. Çorluspor ise rakip kalede baskı kurdu. Ataklarını sürdüren Çorluspor karşılaşmanın 70.dakikasında Engin’in kafasından bulduğu golle karşılaşmada beraberliği yakaladı. Beraberlik golü sonrası ikinci gol için ataklar geliştiren Çorluspor Çorlu Sanayispor defansını geçmekte zorlandı. Her iki takımında açık bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın 80.dakikasında sahneye çıkan Tolga düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çorlu Sanayispor’u tekrar öne geçirdi.
 
ÜÇ PUANLA AYRILDI

Gelen mağlubiyet golü ile birlikte Çorluspor oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında son dakikalara rahat giren Çorlu Sanayispor üçüncü gol için ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 85.dakikasında Çorluspor oyuncusu Samet Çorlu Sanayispor kalecisine kasti bir şekilde tekme atarak kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da Çorlu Sanayispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10