Aksoy ve Tülün ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy’ün tanınan simalarından Halil ve Nazmiye Aksoy çiftinin oğlu Talip Aksoy ile Nasıf ve Hüsniye Tülün çiftinin kızı Rabia Tülün, Lemar Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle dÃ

Çerkezköy 21.11.2011 19:38:00 0
Aksoy ve Tülün ailelerinin mutlu günü
NİKAHI BAŞKAN ERTEM KIYDI
Genç çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kıydı. Ertem, genç çifte evliliklerinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, ‘yuvayı dişi kuş yapar’ diyerek çiftin evlilik cüzdanını gelin Rabia Tülün’e verdi. Çiftin nikah şahitliğini Albarakatürk Bankası Müdür Yardımcısı Yüksel Fidancıoğlu, Recep Kardeş ile damadın çalıştığı bankadan iş arkadaşları Uğur Aytaç ve Esra Ersal yaptı. İlahilerin de renk kattığı düğün töreninde, davetliler ve genç çift gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.
 
GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Genç çifti, bu mutlu günlerinde Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin, Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Demokrat Partili İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı, HAS Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar, Sarıyer Belediyesi eski başkanı Yusuf Tülün,  İl Genel Meclisi eski Başkanı Halil Çelik, AK Parti İlçe eski Başkanı Sait Yazı, Çerkezköy PTT eski Müdürü Hayrettin Danyeli, Tekirdağ Ülkü Ocakları eski Başkanı İlker Yücel, Çerkezköy Ülkü Ocakları eski Başkanı Fatih Berber ile Tülün ve Aksoy ailelerinin eş, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10