Yanarak hayatını kaybetti

Çorlu’ya bağlı Önerler Köyü'nde eşinden ayrıldıktan sonra yalnız yaşadığı öğrenilen 2 çocuk babası 55 yaşındaki Müdahim Deniz, kaldığı evde çıkan yangında yaşamın

Çorlu 21.11.2011 19:39:00 0
Yanarak hayatını kaybetti
YARIM SAATTE SÖNDÜRÜLEBİLDİ
Edinilen bilgiye göre; olay, Çorlu'ya bağlı Önerler Köyü İsmet İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Müdahim Deniz, önceki gece ziyaretine gelen arkadaşlarını gönderdikten sonra uykuya daldı. Sabah saat 05.00 sıralarında tek katlı müstakil evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden dumanların yükseldiğini gören komşuları hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri gelene kadar mahalle sakinleri yangını kontrol altına alabilmek için hortumlarla su sıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.
 
HAYATINI KAYBETTİ
Eve giren jandarma ve itfaiye ekipleri, Müdahim Deniz'in yanarak hayatını kaybettiğini belirledi. Evde yapılan incelemenin ardından Deniz'in cesedi önce Çorlu Devlet Hastanesi morguna daha sonra ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Henüz yangının çıkış sebebini belirlenemediğini ifade eden Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürü Faruk Yücel, "Yangınla ilgili olarak şuan bir şey söylemek mümkün değil. Ancak yapılacak olan detaylı bir çalışma sonrasında netlik kazanacak" diye konuştu. Jandarma ekiplerinin yangınla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.
 

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10