Veliköyspor kayıpsız kapattı 2-1

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ikinci hafta karşılaşmasında Marmaracıkspor ile karşı karşıya geldi. Çorlu Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan ve ilk devresi golsüz sona eren ka

22.11.2011 18:05:00 0
Veliköyspor kayıpsız kapattı 2-1
VELİKÖYSPOR KONTROLLÜ BAŞLADI
Pazar günü saat 13.00’da Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Veliköyspor baskılı bir futbol ile başladı. Marmaracıkspor ise Veliköyspor karşısında kontrollü bir futbol sergiledi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru her iki ekipte açık futbol sergiledi. Veliköyspor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı bildi. Ancak savunmada hata yapmayan Marmaracıkspor Veliköyspor’a gol şansı tanımadı.
 
İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI
Karşılaşmanın ilk otuz dakikasında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Marmaracıkspor ilk devrenin ilerleyen dakikalarında oyun hâkimiyetini Veliköyspor’un elinden aldı. Organize ataklarla rakip kalede galibiyet golü arayan Marmaracıkspor ileride çoğalamadı. İkinci devreye avantajlı girmeye çalışan temsilcimiz Veliköyspor Gökhan ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
 
VELİKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ilk devresinde arzuladığı golü bir türlü bulamayan Veliköyspor karşılaşmanın 55.dakikasında tecrübeli oyuncusu Gökhan ile golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Veliköyspor’u 1-0 öne geçirdi.  Golün ardından Marmaracıkspor beraberlik golünü bulabilmek için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Rakip kalede ataklarını sıklaştıran Marmaracıkspor istediği pozisyonları bulmada oldukça zorlandı.
 
MARMARACIKSPOR SKORU EŞİTLEDİ
Önde olmanın verdiği avantaj ile daha rahat mücadele sergileyen temsilcimiz Veliköyspor bir yandan da aradaki farkı açmak için kontra ataklarla Marmaracıkspor kalesine gelmeye çalıştı. Karşılaşmanın 65.dakikasında Veliköyspor’da Yusuf ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. Rakibinin bir kişi eksik olmasını iyi değerlendiren Marmaracıkspor karşılaşmanın 70.dakikasında Serkan ile bir gol bularak skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmaya denge gelmesinin ardından heyecan da giderek arttı.
 
ÜÇ PUANLA AYRILDI

Karşılaşmanın son on dakikası büyük çekişmeye sahne olurken, bir kişi eksik oynamasına rağmen etkili ataklar geliştiren temsilcimiz Veliköyspor 81.dakikada Ali ile skoru 2-1 yaptı. Gelen golle birlikte rahatlayan Veliköyspor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, Marmaracıkspor ise tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da Veliköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10