Sitespor Malkaraspor’a patladı 6-0

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Sitespor ikinci hafta karşılaşmasında kendi evinde Malkaraspor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devrenin son dakikalarında bulduğu golle açılan Sitespor karşılaşman

22.11.2011 18:06:00 0
Sitespor Malkaraspor’a patladı 6-0
PAZAR GÜNÜ OYNANDI
Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya Sitespor 1-Rahmi(***), 2-Cihan(***), 3-İbrahim(***), 4-Uğur(***), 5-Semih(***), 6-Barış(***), 7-Volkan (***), 8-Rıdvan(***), 9- Olcay(****), 10-Gürkan(***), 11-Tamer(****) ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Malkaraspor ise karşılaşmaya 1-Turgut(*), 2-Alihan(**), 3-Erdem(*) ,4-Gökhan(*), 5-Uğur(*) ,6-Özgür(**), 7-Nurullah(*), 8-Musa(**) ,9- Ceyhun(*) , 10-Cihangir(*), 11-Cüneyt(*) kadrosu ile mücadele etti.
 
SİTESPOR ETKİLİ BAŞLADI
Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekipte kontrollü bir oyun ortaya koyarken, temsilcimiz Sitespor ilerleyen dakikalarda rakip kaleye cesurca gelmeye başladı. Karşılaşmanın ilk önemli pozisyonu 6.dakikada Sitespor yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde yaşanan karambolde Malkaraspor defansı topu son anda uzaklaştırdı. Ataklarını rakip kalede sıklaştıran Sitespor gole çok yaklaştı. 12.dakikada İbrahim’in ceza sahası içine gönderdiği topta Malkaraspor defansına çarpıp kaleye yöneldi. Kaleye giden topu Malkaraspor kalecisi Turgut son anda kontrol etti.
 
MALKARASPOR KONTRA ATAKLARLA GELDİ
Sağlı sollu ataklarını sürdüren temsilcimiz Sitespor taraftarının desteği ile gol ararken, konuk ekip Malkaraspor ise Sitespor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 20.dakikada ceza sahasına giren Olcay rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Pozisyonu aldatmaya yönelik hareket olarak değerlendiren hakem Olcay’a sarı kart gösterdi. Rakip kaleye az adamla gelen Malkaraspor 23.dakikada en önemli pozisyonu yakaladı. Orta alanda kazanılan serbest vuruşta Özgür topu ceza sahası içine gönderdi. Arka direkte topla buluşan Özgür’ün vuruşunu kaleci Rahmi mükemmel bir refleks ile kornere çeldi.
 
SİTESPOR YÜKLENDİ
Karşılaşmanın 30.dakikasında gelişen Sitespor atağında topla hareketlenen Olcay sağdan ceza alanına girerek müsait pozisyonda bulunan Volkan’a topu aktardı. Uygun pozisyonda topla buluşan Volkan’ın sol çaprazdan vuruşunu kaleci Turgut kolay kontrol etti. 32.dakikada Sitespor’un genç oyuncusu Barış ikili mücadele sonucunda rakibine sert müdahaleden dolayı sarı kart ile cezalandırıldı. Orta alanda rakibine göre daha atak bir oyun ortaya koyan Sitespor sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenirken Gürkan ve Olcay ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.
 
GOL UZATMALARDA GELDİ
İlk devrenin son dakikalarında bulacağı golle ikinci devreye rahat girmeyi hedefleyen temsilcimiz Sitespor karşılaşmanın 45.dakikasında arzuladığı galibiyet golünü buldu. Uzatmaların ilk dakikasında ani gelişen Sitespor atağında Olcay müsait pozisyonda bulunan Volkan’a topu aktardı. Ceza sahasında topla buluşan Volkan seri çalımlarla ceza sahası içine girerek Tamer’e topu aktardı. Tamer’de şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Sitespor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte Sitespor oyuncuları ve taraftarları büyük sevinç yaşadılar. İlk devrenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk yarı Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
İlk devrede bulduğu golle ikinci devreye avantajlı giren Sitespor ikinci gol için rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Malkaraspor ise ilk devreye nazaran ikinci devre etkinliğini kaybetti. Rakip kalede sağlı sollu ataklarını sürdüren ev sahibi ekip Sitespor karşılaşmanın 55.dakikasında farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan Gürkan’ın pasının ardından duraklayan defansın arasına iyi sarkan Olcay yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Gelen golün ardından konuk ekip Malkaraspor oyun disiplininden tamamen koptu.
 
OLCAY GOLLERE DEVAM ETTİ
Oyunda hakim olamayan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz golden beş dakika sonra üçüncü golü buldu. 61.dakikada İbrahim’in orta sahada kazandığı topla hareketlenen Olcay ceza sahası içine girerek kaleci Turgut ile karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruş gerçekleştiren Olcay kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti. Pozisyonun ofsayt olduğunu belirterek hakeme uzun süre itiraz eden Malkaraspor kalecisi Turgut sarı kart ile cezalandırıldı.
 
FARK AÇILDI
İkinci devreye fırtına gibi Sitespor ataklarını sürdürmeye devam etti. 66.dakikada Malkaraspor savunmada top çıkarmaya çalışırken Volkan yaptığı pres sonunda topu sağ kanatta bulunan Barış’a aktardı. Topla sağ kanatta buluşan genç oyuncu Barış mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 4-0 yaptı. İkinci devre gelen arka arkaya gollerin ardından oyun disiplininden kopan konuk ekip Malkaraspor 70.dakikada gole yaklaştı. Ceza sahası içine giren Erdem’in sert vuruşunda kaleci Rahmi gole izin vermedi.
 
ERDOĞAN GOL İLE DÖNDÜ
Kalan dakikalarda farkın vermiş olduğu rahatlıkla Sitespor kontrollü bir oyun ortaya koydu. Malkaraspor ise en az bir gol için geliştirdiği ataklarda istediği sonuca ulaşamadı. Karşılaşmanın 87.dakikasında fark beşe çıktı. Orta sahada Gürkan ile başlayan atakta Erdem topla buluştu. Erdem tekrar ceza sahası içinde müsait pozisyonda bulunan Gürkan’a topu aktardı. Gürkan’da hiç bekletmeden sol çaprazdan hareketlenen Erdoğan’a topu aktardı. Erdoğan’da kaleci Turgut’u geçerek topu boş ağlara göndererek skoru 5-0 yaptı.
 
İLK GALİBİYETİNİ ALDI
Ataklarını devam ettiren temsilcimiz 89.dakikada altıncı golünü de buldu. Erdoğan’ın pası sonrası ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Olcay müthiş bir vuruşla topu ağlara göndererek kendisinin üçüncü takımının ise altıncı golünü kaydetti.  Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca karşılaşma da Sitespor’un 6-0’lık galibiyeti ile sona erdi. Sitespor elde ettiği galibiyet ile ligdeki ilk üç puanını alırken, Malkaraspor ise bir puanda kaldı.
 
 “ÇOK MUTLUYUM”

Karşılaşmadan farklı galip ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ İlk devrenin son dakikalarında bulduğumuz golle rahatladık. İkinci devre de arka arkaya goller bularak karşılaşmadan farklı galip ayrılmasını bildi. Karşılaşmada müthiş bir oyun ortaya koyan futbolcu kardeşlerimizin hepsini kutluyorum. Bizleri her zaman destekleyen taraftarımızı da bugün göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10