Huzurevi sakinlerinin kep heyecanı

Çorlu Huzurevi'nde el sanatları kursuna katılan huzurevi sakinlerinin yapmış oldukları takı ve resimler 'Sonbahar Yaprakları' isimli sergi ile beğeniye sunuldu. Kurs bitirme sertifikalarını alan huzurevi kursiyerleri, tÃ

Çorlu 22.11.2011 18:14:00 0
Huzurevi sakinlerinin kep heyecanı
CÜBBE GİYEREK KEP FIRLATTILAR
Çorlu Huzurevi Müdürlüğü ve Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ortak çalışması ile huzurevinde kalan yaşlılara psikolojik destek sağlamak ve sanata yönelmeleri amacıyla düzenlenen kursa katılan 12 huzurevi sakininin yaptığı takı ve resimler huzurevinde 'Sonbahar Yaprakları' adı altında sergilendi. İki yıl önce başlatılan el sanatları kursunu başarıyla tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan, yaşları 65 ile 80 arasında değişen huzurevi sakinleri için bir de sertifika töreni düzenlendi. Kurs bitirme sertifikalarını alan huzurevi kursiyerleri, törende cübbe giyerek, sertifika mutluluğunu keplerini havaya fırlatarak yaşadı. 
 
SERGİ BEĞENİYLE KARŞILANDI
Törende kısa bir konuşama yapan Çorlu Huzurevi Müdürü Ebru Baydak, “Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak, onların kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sağlamak ve mutlu olmalarına yardımcı olmak, birinci görevimizdir" dedi. Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı da huzurevi sakinlerinin böyle bir etkinlikte yapmış oldukları güzel el sanatları eserlerini sergide değerlendirilmelerinin takdire değer olduğunu söyleyerek kursiyerleri kutladı. El sanatları eserleri, davetliler tarafından beğeniyle karşılandı.
 

Haber / Kader BİLGEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10