Müftü’den dernek başkanlarına teşekkür belgesi

Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, dernek çalışmalarını yürüterek camilerin tamamlanmasına ve ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunan Cami Yaptırma Yaşatma ve Derneği Başkanları

Çerkezköy 22.11.2011 18:21:00 0
Müftü’den dernek başkanlarına teşekkür belgesi
 
Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin dernek çalışmalarını yürüterek camilerin tamamlanmasına ve ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunan Cami Yaptırma Yaşatma ve Derneği Başkanları ile bir araya geldi.
 
ÖZVERİ İLE ÇALIŞTILAR
Dün saat 10.30’da Çerkezköy Müftülüğü’nde düzenlenen programda konuşan Müftü Emin; Merkez Fevzipaşa Bahçeli Camii Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Tevfik Camcı, Bağlık Mahallesi Veysel Karani Camii Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Fehmi Çoban, Fevzipaşa Yeşil Camii Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Çözer, Kapaklı Yunus Emre Camii Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Celal İstek, Kapaklı Bahçelievler Gaziosmanpaşa Camii Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Enver Atasoy ve Merkez Gaziosmanpaşa Camii Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Kara’nın camilere kuran kursu açılması, camilerin bitirilmesi ve lojmanların kazandırılmasında büyük özveri ile çalıştığını belirtti.
 
BU BİR EKİP İŞİDİR
Dernek Başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Müftü Emin “Bu bir ekip işidir. Camiler haftası münasebetiyle bu programı gerçekleştirmek istedik. Ancak işlerin yoğunluğundan dolayı bugüne kaldı” diyerek dernek başkanlarına teşekkür belgesi verdi.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10