Kapaklıspor Sarayspor’u deplasmanda geçti (2-4)

1.Amatör Küme B Grubu'nda mücadele veren Kapaklıspor hafta sonunda Sarayspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi önde tamamlayan temsilcimiz ikinci devre eksik kalmasına rağmen oyun disiplininden kopmayarak üÃ

23.11.2011 17:51:00 0
Kapaklıspor Sarayspor’u deplasmanda geçti (2-4)
1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor hafta sonunda karşı karşıya geldiği Sarayspor’u mağlup etmeyi bildi.
 
KAPAKLISPOR ETKİLİ BAŞLADI
Pazar günü Saray Sahası’nda saat 14.00’da başlayan karşılaşmaya konuk ekip Kapaklıspor etkili başladı. Karşılaşma her iki ekip açısından da önemliydi.Kapaklıspor şampiyonluk yarışında zirveyi bırakmamak için mücadele ederken, Sarayspor ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdi. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçildi. Kapaklıspor müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru daha etkili mücadele etmeye başladı. Eksik kadrosu ile mücadele eden Sarayspor ise defansta açıklar vermeye başladı.
 
MERT İLE  ÖNE GEÇTİ
Müsabakanın 23.dakikasında organize gelen Kapaklıspor Sarayspor ceza alanında bulduğu pozisyondan yararlanarak öne geçti. Ceza alanı içinde topla buluşan Mert düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımının galibiyet golünü kaydetti. Golün ardından  Kapaklısporlu futbolcular büyük sevinç yaşadılar. Gelen golle oyun disiplininden bir ara kopan Sarayspor ilk dakikalarda ki etkili oyununu sürdüremedi. Ataklarını ikinci gol için sürdüren temsilcimiz Kapaklıspor Ferhat ve Mert ile geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı.
 
İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
Mağlup durumda mücadelesini sürdüren ev sahibi ekip Sarayspor beraberlik golü için mücadelesini sürdürdü. Daha sonra kontra ataklarla Kapaklıspor yarı alanında gol aramaya çalışan Sarayspor istediği gol pozisyonlarını bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi konuk ekip Kapaklıspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Karşılaşmanın ikinci devresinin başlaması ile birlikte Kapaklıspor ikinci gol için yüklenmeye başladı. İkinci devrenin ilk dakikalarında Sarayspor beraberlik golü için tüm hatları ile yüklendiyse de istediği pozisyonlar yine yakalayamadı. Kapaklıspor ise ileride daha çok adamla çoğalarak pozisyonları üretmeye başladı. Karşılaşmanın 52.dakikasında Cihan sahneye çıkarak takımının ikinci golünü kaydetti.Skor olarak daha da rahatlayan Kapaklıspor farka gitmek için yüklendi. Defans güvenliğini bir türlü sağlayamayan Sarayspor savunmada açıklar verdi.
 
KAPAKLISPOR 10 KİŞİ KALDI
Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor’da 60.dakikada Hüseyin kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Rakibinin bir kişi eksik olmasını iyi değerlendiren ev sahibi ekip Sarayspor tüm hatları ile farkı indirmeye çalıştı. Sarayspor ataklarında zor anlar yaşayan Kapaklıspor savunması bu dakikalarda hata yapmadı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Sarayspor geliştirdiği organize atakta bir gol bularak farkı bire indirdi. Taraftarının desteği ile büyük moral bulan Sarayspor beraberlik için bastırdı. Kapaklıspor ise ev sahibi ekibin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla tekrar farkı artırmaya çalıştı.
 
GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Ataklarını rakip kalede artıran ev sahibi ekip Sarayspor karşılaşmanın 73.dakikasında bir gol bularak skoru 2-2’ye getirdi. Gelen iki golle birlikte ümitlenen Sarayspor kalan dakikalarda galibiyet mücadelesi verdi. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile toparlanan temsilcimiz Kapaklıspor oyunda hakimiyeti tekrar eline alarak etkili hücumlarla üçüncü golü aradı. Karşılaşmanın 79.dakikasında Kapaklıspor’da sahneye Mehmet çıktı. Orta alanda kazandığı topla ceza sahası içine giren Mehmet seri çalımlarla kaleci ile karşı karşıya kaldı. Uzak köşeye topu gönderen Mehmet skoru 3-2 yapan golü kaydetti.
 
KAPAKLISPOR RAHATLADI
Bir kişi eksik olmasına rağmen tekrar galibiyet golünü bulmayı başaran Kapaklıspor kalan dakikalarda farkı korumaya çalıştı. Sarayspor ise organize ataklarla tekrar beraberlik golünü aradı. Sarayspor’un beraberlik için geldiği dakikalarda Kapaklıspor dördüncü golü buldu. İkinci devre Mert’in yerine oyuna dahil olan Tolga Ferhat’ın pası ile ceza sahası içine hareketlendi. Defansı oyundan düşüren Tolga yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 4-2 yapan golü kaydetti.
 
ÜÇ PUANLA KAPATTI
Son dakikalarda gelen iki golle birlikte oyunda tamamen rahatlayan Kapaklıspor son dakikalara rahat girdi. Rakibini yakalamasına rağmen, arka arkaya gelen iki gole oyun disiplininden kopan Sarayspor son dakikalarda etkili olamadı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında başka gol olmayınca müsabakada Kapaklıspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor elde ettiği galibiyet ile puanını 17 yaparak zirve takibini sürdürürken, Sarayspor ise 7 puanda kaldı.
 
“ GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUM”
Sarayspor karşısında aldıkları galibiyetten ötürü mutlu olduklarını belirten Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş” Ligde kendi evimizde oynadığımız karşılaşmalarda puan kaybetmemize rağmen deplasmanda kaybetmiyoruz. Sarayspor karşısında eksik kalmamıza rağmen disiplini bırakmayarak goller bulmaya devam ettik. Karşılaşmadan galip ayrıldığımız için çok mutluyum. Her iki takım oyuncularınıda göstermiş oldukları mücadeleden ötürü kutluyorum” diye konuştu.
 
“ZORLU KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ”
Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyen Çavuş” Ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında lig lideri Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Gerçekten çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Ulaş Belediyespor’u mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geride bırakmak istiyoruz. Pazar günü saat 14.00’da karşı karşıya geleceğimiz Ulaş Belediyespor maçına bütün taraftarlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10