BAL’da yedinci hafta geride kaldı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 7.hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor deplasmanda lider F.Karagümrükspor’u mağlup ederek büyük moral

24.11.2011 17:58:00 0
BAL’da yedinci hafta geride kaldı
HAFTAYA GENEL BİR BAKIŞ
ÇERKEZKÖY DEPLASMANDA OYNANDI
 
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 7.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor deplasmanda F.Karagümrükspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça fırtına gibi başlayan temsilcimiz arka arkaya bulduğu gollerle farkı ikiye çıkardı. Çabuk toparlanan ev sahibi ekip bulduğu gollerle beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde temsilcimiz rakibine göre daha atak bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın kalan dakikalarında bir gol daha bulan temsilcimiz Çerkezköyspor karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 
SİLİVRİ KAYIPLARDA
Haftaya ikinci sırada giren Silivrispor ise deplasmanda Yeniköyspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın hemen başında öne geçen Silivrispor üstünlüğünü devam ettiremedi. Oyun disiplininden kopmayan ev sahibi ekip Yeniköyspor ilerleyen dakikalarda üç gol bularak karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlamayı bildi. Karşılaşmanın ikinci devresinde farkı indirmek için mücadele eden Silivrispor bulduğu golle moral buldu. Ancak rakibine beraberlik şansı tanımayan ev sahibi ekip Yeniköyspor karşılaşmanın son dakikalarında bir gol daha bularak karşılaşmadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 
AKYAZISPOR ZİRVEYE YAKLAŞIYOR
Zirve takibini sürdüren ekiplerden Akyazıspor ise hafta sonunda kendi evinde Beşyüzevlerspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan ile başlayan Akyazıspor karşılaşmanın ilk devresinde geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi ekip karşılaşmanın 75.dakikasında Hakan Uzgeren’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdüren Akyazıspor zirve ekiplerinin puan kaybettiği haftada puanını 13’e yükselterek ikinci sırada çıktı.
VİTRA LİGİN DİBİNDE
Ligin alt sıralarını ilgilendiren maçta ise Sultanbeyli Belediyespor kendi evinde Vitraspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Koray’ın kendi kalesine attığı golle mağlup duruma düşen Sultanbeyli Belediysepor ilerleyen dakikalarda Cihan’ın ayağından bulduğu golle beraberliği yakaladı. İkinci devre rakip kalede etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip Koray ve Yusuf Çelik ile bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmasını bildi. Karşılaşmadan galip ayrılan Sultanbeyli Belediyespor puanını 8 yaparken, Vitraspor ise 1 puanla ligin dibinde yer aldı.
 
ADAPAZARISPOR DEPLASMANDA KAZANDI
Ligin orta sıralarında bulanan iki takımın mücadelesinde Garajlar Taçspor ile Adapazarıspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma çok etkili başlayan konuk ekip Adapazarıspor Zülküf ve Cem’in ayağından bulduğu gollerle ilk devreyi önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinin son dakikalarında Ufuk ile farkı indiren rakibine Berat’ın golü ile karşılık veren konuk ekip Adapazarıspor karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak 11 puana yükseldi. Bu mağlubiyetle Garajlar Taçspor ise 8 puanda kaldı.
 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10