Temsilcilerimiz galibiyet ile kapattı

Süper Amatör Lig ikinci hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Sitespor ve Veliköyspor haftayı üç puanla kapatarak ilk galibiyetlerini alırken, Tekirdağspor ve Velime

24.11.2011 18:04:00 0
 Temsilcilerimiz galibiyet ile kapattı
SİTESPOR GALİBİYET İLE TANIŞTI
Lig’de ilk haftayı mağlubiyet ile kapatan Sitespor kendi evinde Malkaraspor’u konuk etti. Taraftarının desteği ile maça etkili başlayan Sitespor karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında bulduğu golle öne geçti. Üstünlüğünü ikinci devrede sürdüren Sitespor arka arkaya bulduğu gollerle karşılaşmadan 6-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Sitespor elde ettiği bu skorla ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.
 
VELİKÖYSPOR ON KİŞİ İLE KAZANDI
Bir diğer temsilcimiz Veliköyspor ise ikinci hafta karşılaşmasında Marmaracıkspor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinden gol sesi çıkmazken, temsilcimiz Veliköyspor karşılaşmanın ikinci devresinde bulduğu golle öne geçti. Kalan dakikalarda bir kişi eksik mücadele eden Veliköyspor rakibinin beraberlik golüne engel olamadı. Oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz son dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
 
ZİRVEDEKİLER PUAN KAYBETMEDİ
Ligin zirvesinde bulunan Tekirdağspor ise deplasmanda Şarköyspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor karşılaşmadan 6-1’lik skor ile galip ayrılarak yoluna kayıpsız devam etti. Ligin bir diğer iddialı takımı olan Velimeşe Belediyespor ise Tekirdağ Anadolu Lisesispor ile üç puan mücadelesi verdi. Deplasmanda çok iyi bir oyun ortaya koyan Velimeşe Belediyespor bulduğu iki golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. Ligin son maçında Çorlu derbisinde Çorluspor ile Çorlu Sanayispor karşı karşıya geldi. Her iki takımında iyi bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Çorlu Sanayispor karşılaşmadan 2-1’lik skor ile galip ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini aldı. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10