“Öğretmenler gününü buruk kutluyoruz”

Türk Eğitim Sen Çerkezköy Temsilcisi Mehmet Çökmek, terör örgütü tarafından kaçırılan öğretmenler ve Van’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmenler dolayısıyla bu yıl

Çerkezköy 24.11.2011 18:58:00 0
“Öğretmenler gününü buruk kutluyoruz”
Türk Eğitim Sen Çerkezköy Temsilcisi Mehmet Çökmek 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili basın açıklaması düzenleyerek tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutladı.
 
“BU YIL BURUK GEÇİYORUZ”
2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılına, kaçırılan meslektaşları ile başladıklarını söyleyen Türk Eğitim Sen Çerkezköy Temsilcisi Mehmet Çökmek ”Yaklaşık bir ay önce Van’da meydana gelen 7.2 şiddetindeki deprem de 64 öğretmen arkadaşımız hayatını kaybetti. Bu yıl öğretmenler gününü buruk geçiriyoruz. Ayrıca öğretmenlerimizin maaşlarında gerekli iyileştirmelerin yapılmadığını düşünüyoruz. Türk Eğitim Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak Çerkezköy’de yaşayan öğretmenlerimizin sıkıntıları ve problemleri ile yakından ilgileniyoruz. Birçok kez gündeme getirmemize rağmen yeni bir öğretmenevi ile ilgili girişim ve çalışmaları olmadı” dedi.
 
“ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”
Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi olarak diğer eğitim sendikaları da bu konuda birlikte çalışmaya davet eden Çökmek “Ayrıca sendika yönetim kurulunda aldığımız karar ile 24 Kasım öğretmenler günü için düzenlenen kutlamalara ve etkinliklere hayatını kaybeden arkadaşlarımız ve kaçırılan öğretmenlerimizden dolayı katılmıyoruz” diyerek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.
 

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10