Paşa Sarayspor’u konuk edecek

1.Amatör Küme B Grubu’nda zirve mücadelesi veren temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor 9.hafta karşılaşmasında Sarayspor ile karşı karşıya gelecek. Veliköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak karşılaÅ?

25.11.2011 19:16:00 0
 Paşa Sarayspor’u konuk edecek
Trexta Fevzipaşaspor kendi evinde konuk edeceği Sarayspor karşısında üç puan arayacak.
 
MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI
1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren temsilcilerimizden Trexta Fevzipaşaspor, ilk hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor deplasmanına çıktı. Rakibi karşısında galibiyet isteyen temsilcimiz karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı. Ligin ikinci haftasında Kızılpınar Belediyespor’u konuk eden Trexta Fevzipaşaspor rakibini 1-0 mağlup ederken, bir sonra ki haftada Büyükyoncalıspor’u deplasmanda 2-0’lık skor ile yenmişti.
 
3.SIRADA BULUNUYOR
Ligin dördüncü hafta karşılaşmasında mağlup düşmesine rağmen Ahımehmetspor’u 4-3 mağlup ederek büyük moral bulan temsilcimiz bir sonraki hafta Vakıflar Güvenspor deplasmanından galibiyet ile dönmüştü. Ligin altıncı hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği Şalgamlı Belediyespor’u rahat geçen temsilcimiz bir sonraki hafta deplasmanda Kapaklıspor ile berabere kalmıştı. Ligin son haftasını bay geçen Trexta Fevzipaşaspor ligde 16 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
 
7 PUAN TOPLADI
Trexta Fevzipaşaspor’a konuk olacak olan Sarayspor ise ligin sekizinci hafta karşılaşmasında kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Kapaklıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında karşılaşmanın ilk devresinde etkisiz bir oyun ortaya koyan ve karşılaşmanın ikinci devresinde bulduğu gollerle eşitliği yakalayan Sarayspor Kapaklıspor’un arka arkaya gelen iki golüne engel olamayarak karşılaşmadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Sarayspor ligde oynadığı 7 maçta 7 puan toplayarak 6 sırada bulunuyor.
 
MAÇ VELİKÖY’DE OYNANACAK
Trexta Fevzipaşaspor ile Sarayspor ligin 9.hafta karşılaşmasında Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10