Çerkezköyspor ilk devrede bitirdi 8-0

Veliköyspor U-15 Futbol Takımı ile Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ligin son hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk devresine fırtına gibi başlayan Çerkezköy

27.11.2011 19:34:00 0
Çerkezköyspor ilk devrede bitirdi 8-0
U-15 Ligi 18.hafta karşılaşmasında Veliköyspor U-15 Futbol Takımı ile Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı karşı karşıya geldi.
 
ÇERKEZKÖYSPOR FIRTINA GİBİ BAŞLADI
Cumartesi günü Veliköy Stadyumunda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı fırtına gibi başladı. Karşılaşmanın hemen başında gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Berkan yerden düzgün vuruşla Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan konuk ekip bu golden iki dakika sonra Burak ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Burak yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.
 
GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Rakibi karşısında rahat pozisyonlar bulan konuk ekip 4.dakikada farkı üçe çıkardı. Arka arkaya gelen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı atağında defansın hatasını iyi değerlendiren Berkan kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. Arka arkaya gelen gollerle maça yenik başlayan Veliköyspor U-15 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda etkili olamadı. Moral bulan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 8.dakikada Doğukan ile farkı dörde çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Doğukan şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 4-0 yaptı.
 
FARK ALTIYA ÇIKTI
Gol bulmada zorlanmayan konuk ekip Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 12.dakikada beşinci golünü buldu. Doğukan’ın pası ile hareketlenen Fatih düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 5-0 yaptı. Tek kale maç oynayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı arka arkaya goller bulmaya devam etti. Karşılaşmanın 17.dakikasında gelişen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı organize atağında etkili gelerek Berkan ile altıncı golünü buldu. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında bulduğu altı golle rahatlayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kontrollü bir oyun ortaya koyarken, ev sahibi ekip Veliköyspor U-15 Futbol Takımı ise kalan dakikalarda farkı indirme mücadelesi verdi.
 
KARŞILAŞMA TEHİR EDİLDİ
Karşılaşmanın 26.dakikasında Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı geliştirdiği atakta penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen kaleci Sefa kaleci ve topu ayrı köşelere göndererek skoru 7-0 yaptı. Rahat bir oyun ortaya koyan konuk ekip karşılaşmanın 28.dakikasında Fatih ile bir gol daha buldu ve skoru 8-0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk devrede konuk ekibin 8-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ilk devresinde sakatlanan oyuncuların yerine beş oyuncu değişikliği yapan Veliköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci devre başlangıcında oyuna giren oyuncuların sakatlandığını belirterek ikinci devreye çıkmadı. Karşılaşmanın hakemi bu durum üzerine karşılaşmayı tehir etti. Karşılaşma ile ilgili karar ilerleyen günlerde verilecek.

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10