Yayaya çarpıp kaçtı

Kapaklı-Saray yolunda önceki gün meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre önceki gece saat 00.15 sıralarında, plakası öğrenilemeyen bir araç, karşıdan karşıya geçmeye çalı?

Çerkezköy 28.11.2011 19:24:00 0
Yayaya çarpıp kaçtı
İLK MÜDEHALEYİ VATANDAŞLAR YAPTI
Kapaklı’da ikamet ettiği öğrenilen Hasan Büyükay çarpmanın etkisiyle yolun kenarına savrulurken, kaza sonrası yerde baygın yatan Büyükay’ın yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu.
 
550 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI
Vatandaşların 112 Acil Servis Ambulans’ı araması ile birlikte yaralı Büyükay kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından, Çerkezköy Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Hastanede yapılan muayenede Hasan Büyükay’ın 550 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazanın ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de yolu trafiğe kapatarak çevrede güvenlik önlemi aldı.
 
 
 
 
 
 
 
ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Olay yerinde, kazaya karışan aracın sileceğini bulan polis ekipleri, kazaya karışıp kaçan aracı bulmak için Kapaklı ve Çerkezköy’de çalışma başlattı. Aracın Saray istikametine gitmiş olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduran polis ekipleri Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine de haber verdi. Yaptıkları çalışma sonucu aracın marka ve modelini belirleyen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aracı yakalamak için başlattıkları çalışma devam ediyor.
 

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10