Hamdi Şark Sofrası Köse Sokak'ta açıldı

Atatürk Caddesi Köse Sokak No:6’daki adresinde Ramazan ayından itibaren müşterilerini ağırlayan Hamdi Şark Sofrası’nın açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Açılışa

Çerkezköy 29.11.2011 11:28:00 0
Hamdi Şark Sofrası Köse Sokak

Hamdi Şark Sofrası’nın açılış töreni yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. 
 
AÇILIŞA YOĞUN BİR KATILIM
Önceki gün saat 14.00’da düzenlenen açılışa AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Vahap Akay, Has Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, Has Parti Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Şenses, AK Parti Çerkezköy ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, Çerkezköy İlçe Müftüsü Mahmut Emin, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Başkanı Mesut İşlek, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Çerkezköyspor Kulübü Eski Başkanı ve Beylikdüzüspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Çolakoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.
 
LOKANTALAR SOKAĞI OLDU
Açılış öncesinde kurban kesilerek dua edildi. Kurban kesiminin ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, ‘Hamdi Şark Sofrası Çerkezköy’e hayırlı olsun’ diyerek ‘’Çerkezköy’de bu gibi işletmelere ihtiyaç var. İnşallah Hamdi Şark Sofrası bu ihtiyacı karşılaşmada katkı sağlar’’ şeklinde konuştu. Köse Sokak’ta Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeye de değinen Akbulut, ‘’Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e böyle bir düzenlemeyi gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyorum. Burası artık lokantalar sokağı haline geldi’’ diye konuştu.
 
KURDELE KESİLDİ
Akbulut’un konuşmasını tamamlamasının ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışta işletme sahibi Hamdi Yakan misafirleri ile yakından ilgilenirken, açılışa katılan konuklara yemek ikram edildi. 
 
TOPLU YEMEK SİPARİŞLERİNE DE CEVAP VERİYORUZ
Çerkezköy’de uzun bir süre Çerkezköylülerin damak tadına hitap ettiklerini söyleyen Hamdi Yakan, bundan sonra ‘Hamdi Şark Sofrası’ adı altında müşterilerini ağırlamaya devam edeceklerini kaydetti. Düğün, nişan ve özel günlerinde toplu yemek siparişlerine de cevap verebileceklerini belirten Yakan, işletmelerinde aile salonunun da yer aldığını kaydetti.
 
İŞTE MENÜ

Oldukça geniş bir kebap, döner, pide ve dürüm menüsüne sahip olduklarını belirten Hamdi Yakan ‘’Çerkezköylüler, kebap çeşidi olarak Adana, Urfa, Şiş Kebap, Kanat, Köfte, Tavuk Şiş, Vali Kebap, Domatesli Kebap, Patlıcanlı, Ali Nazik, Çöp Şiş, Kilis Tava, Beyti, Tavuk Pirzola, Saç Kavurma, Soğan Kebabı, Tavuk Çöp Şiş ile Kiremit Kuşbaşı Tava; döner çeşitleri olarak Döner, İskender, Pilavüstü Döner, Yoğurtlu, Yarım Ekmek Arası Döner ile Sandviç Döner; pide çeşitleri olarak Kuşbaşılı, Kaşarlı, Kıymalı, Karışık, Sucuklu ve Lahmacun; dürüm çeşitleri olarak da Tavuk Dürüm, Tavuk Döner Dürüm, Adana Dürüm ile Urfa Dürüm’ü bulabilecekler’’ dedi. Yakan tatlı çeşitleri olarak da künefe, sütlaç, baklava ve kadayıfı müşterilerinin beğenisine sunacaklarını belirtti. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10