Kent Konseyi toplandı

Tekirdağ Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, Konsey Başkanı Levent Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi.

Tekirdağ 29.11.2011 18:21:00 0
 Kent Konseyi toplandı
TRAKYA TOPLANTISI 24 ARALIK’TA
Yürütme Kurulu Üyeleri Emel Dombaz, Av. Dilşat Aydın, Muzaffer Doğan, Zeki Varan, Cemal Polat, Feyzullah Süğür ve Genel Sekreter Selen Yazgınel’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ilk defa Tekirdağ’da gerçekleştirilecek olan Trakya Kent Konseyi Toplantısı’nın tarihi 24 Aralık olarak belirlendi. Kadın Meclisi seçiminin de 13 Aralık Salı günü yapılmasının kararlaştırıldığı toplantıda Tekirdağ Kent Konseyi’nin kurumsallaşması konusunda da önemli kararlar alındı.
 
AYRI YER KİRALANACAK
Toplantıda konuşan Başkan Levent Gündoğdu, “Kent Konseyinin kurumsallaşması konusunda ayrı bir yerin kiralanması ve yasa gereği bulunması gereken kent konseyi başkanı ve genel sekretere bağlı çalışacak bir sekretaryanın alınmasını kararlaştırdık" dedi.
 
KADIN MECLİSİ DE TOPLANDI
Öte yandan Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Toplantısı da önceki gün Nural Ülker başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Kadın Meclisi üyelerinin yanı sıra Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Doktorlarından Dr. Gamze Varol ve Beyin Cerrahı Dr. Sibel Özkan da katıldı. Toplantıda kansere yönelik bilinçlendirme amacıyla Namık Kemal Üniversitesi’ne getirilen Mamografi cihazından halkın daha fazla yararlanması ve ölçümlerin yapılması için halka duyurulması kararı alındı.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10