Komedi drama dönüştü

İstanbul Tiyatro Sahnesi tarafından organize edilen ve önceki akşam Çerkezköy’de sahnelenecek olan ‘Benimle Delirir misin’ adlı tiyatro oyunu, katılımcı sayısının az olması gerekçesiyle iptal edild

Çerkezköy 29.11.2011 18:29:00 0
 Komedi drama dönüştü
İstanbul Tiyatro Sahnesi temsilcisi Tayfun Tospacı tarafından organize edilen ve önceki gün saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek olan ‘Benimle Delirir misin’ adlı komedi oyunu yeterli talep görmediği gerekçesiyle iptal edildi.
 
PARALAR GERİ ÖDENDİ
Başrolünde ‘Ayrılsak da beraberiz’ adlı diziden de tanıdığımız Feridun Bitir karakterine can veren Nemci Yapıcı ve birçok dizide rol alan ünlü oyuncu Mehtap Bari’nin yer aldığı ‘Benimle Delirir Misin’ adlı tiyatro oyunu önceki akşam Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sergilenecekti, ancak yetkililer, yeterli katılım olmadığı gerekçesi ile oyunun iptal edildiğini söyledi.
 
BOŞ KOLTUKLARA OYNAMADILAR
Günlük hayatın stresinden bir an olsun uzaklaşarak kendilerine zaman ayırmak isteyen Çerkezköylüler, seyretmek istedikleri tiyatro oyunun iptal edildiğini ancak gösteri saatinde öğrenebildi. Eğlenceli bir akşam geçireceklerini düşünen vatandaşlar, oyunun iptal edildiğini öğrendiklerinde büyük şaşkınlık yaşadı. ‘En azından belediye hoparlörlerinden oyunun iptal edildiği duyurulabilirdi’ siteminde bulunan tiyatro severlere, bilet paralarının geri ödenmesi ise tiyatro severleri teselli etmeye yetmedi.
 
‘ORGANİZASYONLAR DAHA CİDDİ OLMALI’
100 binden fazla insanın yaşadığı Çerkezköy’de senede birkaç tiyatro oyununun sahnelendiğini, bunların da gişe ya da organizasyon sorununa takıldığına vurgu yapan Çerkezköylü tiyatro severler, bu tip organizasyonların daha ciddi kişi ya da kurumlar tarafından organize edilmesi gerektiğini belirtti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10