Çerkezköyspor haftayı kayıpsız kapattı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 8.hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor kendi evinde Akyazıspor’u uzatmalarda Mehmet Narin’in ayağından bul

1.12.2011 18:04:00 0
Çerkezköyspor haftayı kayıpsız kapattı
Çerkezköyspor, Akyazıspor  karşısında aldığı üç puan ile ligdeki üs üstü ikinci galibiyetini aldı.
 
HAFTAYA GENEL BİR BAKIŞ
ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE OYNADI
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 8.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor kendi evinde ligin namağlup takımı Akyazıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Kontra ataklarla etkili gelen konuk ekip bulduğu golle öne geçti. Ancak çabuk toparlanan temsilcimiz golden iki dakika sonra Ramazan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada beraberliği yakaladı.
 
9 PUANA YÜKSELDİ
Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan temsilcimiz Çerkezköyspor geliştirdiği ataklarda gol kaçırma rekoru kırdı. Rakibine top yapma imkanı vermeyen temsilcimiz Hüseyin ve Mehmet ile yakaladığı pozisyonlarda sonuçsuz kaldı. Herkes maçın böyle biteceğini sanacakken sahneye çıkan Mehmet Narin yaşanan karambolde topu ağlara göndererek Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda ki taraftarlara unutulmaz bir galibiyet yaşattı. Temsilcimiz Çerkezköyspor elde ettiği galibiyet ile puanını 9 yaparken, ligde ilk yenilgisini alan Akyazıspor ise 13 puanda kaldı.
 
ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİNİ RAHAT GEÇTİ
Lider F.Karagümrükspor’un bay geçtiği haftada ikinci sırada giren Silivrispor kendi evinde Tekirdağ temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte sağlı sollu ataklarla konuk ekibin kalesini abluka altına alan Silivrispor karşılaşmanın 18.dakikasında Yunus Yaşar’ın ayağından bulduğu golle öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlükle tamamlayan Silivrispor 63.dakikada Ali Yavuz Akkaya’nın golü ile farkı ikiye çıkardı. 78.dakikada Yunus Yaşar’ın kırmızı kart görmesiyle on kişi kalan ev sahibi ekip 89.dakikada ikinci golün sahibi Ali Yavuz Akkaya’nın sayısı ile karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Silivrispor elde ettiği galibiyetle puanının 14 yaparak F.Karagümrükspor’u yakaladı.
ADAPAZARISPOR EVİNDE PUAN KAYBETTİ
Haftaya dördüncü sırada giren Adapazarıspor ise son haftaların formda ekibi Yeniköyspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk devresinde etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Adapazarıspor Zülküf Ertem’in ayağından bulduğu iki golle karşılaşmanın ilk devresinde iki farklı üstünlük yakaladı. Oyun disiplininden kopmayan konuk ekip Yeniköyspor ilk devrenin son dakikasında Metin Çalışkan’ın penaltıdan kaydettiği golle farkı bire indirdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde çekişme de devam etti. Her iki takımında açık bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmada konuk ekip 73.dakikada Halil Akıncı’nın ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca da karşılaşma 2-2’lik eşitlik ile sona erdi.
 
BEŞYÜZEVLERSPOR FARKLI  KAZANDI
Ligde orta sıralarda bulunan Beşyüzevlerspor ise Sultanbeyli Belediyespor karşısında üç puan aradı. Karşılaşmaya müthiş bir oyun ile başlayan ev sahibi ekip Murat Uslu’nun 7.dakikada kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Ataklarını devam ettiren ev sahibi ekip Beşyüzevlerspor 11.dakikada Bilal Ekrem Yalçın ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın 22.dakikasında Hasan Sarıgül’ün on kişi kalmasıyla konuk ekip Sultanbeyli Belediyespor zor anlar yaşadı. Bir kişi eksik rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip 23.dakikada Bilal Ekrem Yalçın ile farkı üçe çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresini üç farkla mağlup kapatan konuk ekip 58.dakikada İsmail Bağ’ın ayağından bulduğu golle ümitlendi. Oyunda üstünlüğü rakibine vermeyen ev sahibi ekip günün başarılı ismi Bilal Ekrem Yalçın ile 60.dakikada farkı üçe çıkardı. Bu dakikadan sonra oyun disiplininden kopan rakibi karşısında 69.dakikada Güner Şen ve 75.dakikada Bilal Ekrem Yalçın ile iki gol daha bulan ev sahibi ekip Beşyüzevlerspor karşılaşmadan 6-1’lik skor ile galip ayrılarak puanını 10’a yükseltti.
 
GALİP ÇIKMADI
Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Vitraspor kendi evinde Garajlar Taçspor’u konuk etti. Taraftarının desteği ile karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekip Vitraspor geliştirdiği organize atakta bulduğu golle öne geçti. Bu golden sonra rakip kaleyi abluka altına alan Garajlar Taçspor bulduğu golle beraberliği yakaladı. İlk devrenin son dakikalarında bir gol bulan ev sahibi ekip Vitraspor karşılaşmanın ikinci devresinde de üstün oyununu sürdürdü. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataktan farkı üçe çıkaran Vitraspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Oyun disiplininden kopmayarak etkili hücumlar geliştirmeye çalışan Garajlar Taçspor 76 ve 82.dakikalarda iki gol bularak karşılaşmada beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 3-3’lük eşitlik ile tamamlandı.
 
PUAN DURUMU
1-F.Karagümrükspor 14
2-Silivrispor 14
3-Akyazıspor 13
4-Adapazarıspor 12
5-Beşyüzevlerspor 10
6-Çerkezköyspor 9
7-Garajlar Taçspor 9
8-Çorlu Gençlerbirliğispor 8
9-Yeniköyspor 8
10-Sultanbeyli Belediyespor 8
11-Vitraspor 2

0282 726 91 91
0282 747 65 10