U-15 Ligi’nde şampiyonlar belli oldu

Tekirdağ U-15 Lig’i iki grupta oynanan son hafta karşılaşmalarının ardından tamamlandı. A Grubu’nda Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı, B Grubu’nda Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı şampiyonluğa

1.12.2011 18:08:00 0
U-15 Ligi’nde şampiyonlar belli oldu
Tekirdağ U-15 Ligi 2011 sezonu iki grupta oynanan son hafta karşılaşmalarının ardından sona erdi.
 
A GRUBU’NDA ŞAMPİYON TEKİRDAĞSPOR OLDU
Tekirdağ U-15 Futbol Ligi A Grubu’nda 9 takım mücadele verdi. Tekirdağspor, Şarköyspor, Aydoğdu Gençlikspor, Büyük Çınarlıspor, Yeniçiftlik Belediyespor, 100.Yılspor, Akçeşmespor ve Karadeniz Gençlikspor arasında şampiyonluğa Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı uzandı.
 
GALİBİYET İLE KAPATTI
Şampiyon Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı sezonun son hafta karşılaşmasında 100.Yılspor U-15 Futbol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında maça fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip bulduğu gollerle karşılaşmada farkı yakaladı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında goller bulmaya devam eden ev sahibi ekip farkı altıya çıkardı. İlerleyen bölümlerde de Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı rakibi karşısında etkili oyununu sürdürdü. Etkili oyununun karşılığını alan Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan 10-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Şampiyon Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı sezonu galibiyet ile kapatırken, 100.Yılspor U-15 Futbol Takımı ise ligi 17 puanla tamamladı.
 
BÜYÜKÇINARLISPOR HÜKMEN GALİP GELDİ
Şarköyspor U-15 Futbol Takımının ligden çekilmesi nedeniyle Büyükçınarlıspor U-15 Futbol Takımı sezonu hükmen galibiyetle tamamlarken, grubun bir diğer karşılaşmasında Aydoğdu Gençlikspor U-15 Futbol Takımı ile Muratlı Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. 13 Kasım Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekipte kontrollü bir oyun ortaya koydu. İlk dakikalarda her iki ekibin geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen bölümlere doğru  Aydoğdu Gençlikspor rakibi karşısında baskısını artırdı. Rakibinin baskılı oyununa Muratlı Belediyespor U-15 Futbol Takımı aynı şekilde karşılık veremedi.
İlerleyen dakikalarda arka arkaya goller bulan ev sahibi ekip karşılaşmadan 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 
YENİÇİFTLİK GALİBİYET İLE BİTİRDİ
Grubun son karşılaşmasında Yeniçiftlik Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile Karadeniz Gençlikspor U-15 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Her iki takımında prestij için çıktığı karşılaşmada her iki takımda açık bir futbol ortaya koydu. İlerleyen dakikalarda bulduğu gollerle üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdüren ev sahibi ekip Yeniçiftlik Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 
İŞTE PUAN DURUMU
U-15 Ligi A Grubu’nda oynanan 18. ve son hafta karşılaşmalarının ardından Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı 46 puanla ilk sırada tamamlarken, Muratlı Belediyespor U-15 Futbol Takımı 36 puanla ikinci, Aydoğdu Gençlikspor 34 puanla üçüncü sırada sezonu tamamladı. Büyükçınarlıspor U-15 Futbol Takımı 33 puanla dördüncü, Yeniçiftlik Belediyespor U-15 Futbol Takımı 22 puanla beşinci, 100.Yılspor U-15 Futbol Takımı ise 17 puanla sezonu altıncı sırada bitirdi. Ligde Karadeniz Gençlikspor U-15 Futbol Takımı 4 puanla sekizinci ve ligden çekilen Şarköyspor U-15 Futbol Takımı ise puansız ligi sonuncu tamamladı.
 
B GRUBU’NDA ŞAMPİYON ÇORLU ASLAN
Temsilcilerimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı, Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı, Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ve Veliköyspor U-15 Futbol Takımı’nın mücadele verdiği B Grubu’nda Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı, Çorlu Gençlerbirliğispor U-15 Futbol Takımı, Çorluspor U-15 Futbol Takımı, Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı ve Yıldız Gençlikspor U-15 Futbol Takımı şampiyonluk mücadelesi verdi. Oynanan 18 haftalık maç periyodunun ardından Çorlu Aslanspor  U-15 Futbol Takımı 45 puanla sezonu ilk sırada tamamladı.
 
ÇERKEZKÖYSPOR RAHAT KAZANDI
Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı son hafta karşılaşmasında deplasmanda Veliköyspor U-15 Futbol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı  goller buldu. Rakibi
karşısında karşılaşmanın ilk devresinde sekiz gol bulan temsilcimiz rakibinin karşılaşmanın ikinci devresine çıkmamasının ardından karşılaşmadan 8-0’lık galibiyet çıkartmıştı.
 
ŞAMPİYON 9-0’LA KAPATTI
Ligde son maçlarına çıkan temsilcilerimiz Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ile Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan 5-1 üstünlükle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı. Ligi şampiyon olarak kapatan Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı deplasmanda Yıldız Gençlikspor U-15 Futbol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında çok rahat oyun ortaya koyan şampiyon Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı bulduğu gollerle karşılaşmadan 9-0’lık galibiyet çıkarttı. Grubun son karşılaşmasında ise Çorlu Gençlerbirliğispor U-15 Futbol Takımı kendi evinde konuk ettiği Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımını 3-1’lik skor ile mağlup etti.
 
İŞTE B GRUBU PUAN DURUMU

Oynanan son hafta karşılaşmalarının ardından Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı sezonu 45 puanla ilk sırada tamamlarken, Çorlu Gençlerbirliğispor U-15 Futbol Takımı 38 puanla ikinci oldu. Temsilcilerimizden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ligde 28 puan alarak üçüncü, Veliköyspor U-15 Futbol Takımı 26 puanla dördüncü, Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı 24 puanla beşinci, Çorluspor U-15 Futbol Takımı 16 puanla altıncı, Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı 13 puan ve averajla yedinci, Yıldız Gençlikspor U-15 Futbol Takımı 13 puanla sekizinci oldu. Ligde en az puan toplayan temsilcimiz Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ise 4 puanla son sırada yer aldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10