Hırsızlığa 6 tutuklama

Edirne'de girdikleri bir marketten 50 paket traş bıçağı ve 6 karton sigara çalan 4 kişi ile başka bir marketten sigara ve sucuk çalan 2 kişi polis ekiplerince yakalanarak, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Bölgede Gündem 1.12.2011 18:33:00 0
Hırsızlığa 6 tutuklama
KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
İstanbul'dan kiraladıkları otomobille geçen hafta Edirne'ye gelen 4 kişi, gece Kıyık Caddesi'nde bir markete girerek 50 paket traş bıçağı ve 6 karton sigara çalarak kaçtı. İşyerinin güvenlik kameraları kayıtlarından kimlikleri belirlenen E.A., O.K., B.Ç. ve E.S.'nin daha önce de Malatya, Çorum, Bolu, Trabzon ve Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesi'nde marketlerden hırsızlık yaptıkları için arandıkları anlaşıldı.
 
İSTANBUL’DA YAKALANDILAR
İstanbul'da yaşadıkları saptanan şüpheliler, Edirne ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla yakalanarak Edirne'ye getirildi. Edirne Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen E.A., O.K., B.Ç. ve E.S., 7 farklı hırsızlık suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürürken, şüphelilerin evlerinde ele geçen çalıntı mallar ise sahiplerine teslim edildi.
 
SUCUK VE SİGARA HIRSIZLARI DA TUTUKLANDI
Kıyık Caddesi'nde başka bir marketten 311 paket sigara, 9 kangal sucuk, içki ve dizüstü bilgisayar çalan A.M. ve F.M. de, polis ekiplerince yakalandıktan sonra çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haber / Emrah CIRIT 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10