Sitespor’da hedef üç puan

Lig’de üçüncü hafta karşılaşmasında Veliköyspor’a son dakikalarda gelen gollerle mağlup olan Sitespor dördüncü hafta karşılaşmasında Çorlu Sanayispor’u konuk edecek. Karşılaşmadan

2.12.2011 17:05:00 0
Sitespor’da hedef üç puan
Süper Amatör Lig 4.hafta karşılaşmasında Sitespor evinde Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya gelecek.
 
VELİKÖYSPOR’A MAĞLUP OLDU
Ligde bir önceki hafta Veliköyspor’a konuk olan Sitespor rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen arzuladığı golü bulamamıştı. Her iki takımında kalan dakikalarda açık bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın uzatma dakikalarında kalesinde iki gol gören Sitespor haftayı puansız olarak kapatmıştı.
 
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Veliköyspor karşılaşmasının ardından Sitespor, hafta için yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdüren Sitespor Cuma günü yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Çorlu Sanayispor ise üçüncü hafta karşılaşmasında evinde Malkaraspor’u konuk etmiş, maç boyunca her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz sona ermişti.
 
“YENİLGİYİ UNUTTURMAK İSTİYORUZ”
Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Çorlu Sanayispor karşısında önemli bir maça çıkacaklarını belirterek” Ligde iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen şansız yenilgiler alıyoruz. Geçen hafta Veliköyspor karşısında bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik maçı çok rahat kazanırdık. Bu hafta evimizde konuk edeceğimiz Çorlu Sanayispor’u mağlup ederek taraftarımıza yenilgiyi unutturmak istiyoruz. Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçecek bir karşılaşma olmasını diliyorum’’ dedi.
 
MAÇ ÇERKEZKÖY’DE OYNANACAK
Sitespor ile Çorlu Sanayispor ligin dördüncü hafta karşılaşmasında Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı ise Altan Erden, Mesut Tufan ve Emre Kırdar Emre Kırdar hakem üçlüsü yönetecek.
 
3 KARŞILAŞMA VAR

Temsilcilerimizin karşılaşmaları dışında ligde üç karşılaşma daha oynanacak. Ligde lider durumda bulunan Tekirdağspor deplasmanda Çorluspor’a konuk olacak. Cumartesi günü saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma ise General Basri Saran Stadı’nda oynanacak. Tekirdağspor’u takibini sürdüren Velimeşe Belediyespor ise Malkaraspor’a konuk olacak. Malkara 14 Kasım Sahası’nda yarın  oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.Haftanın son karşılaşmasında ise Tekirdağ Anadolu Lisesispor kendi evinde üst sıraları hedefleyen Marmaracıkspor’u konuk edecek. 13 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise 16.00’da başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10