Veliköyspor’da tek hedef galibiyet

Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Veliköyspor dördüncü hafta karşılaşmasında puansız Şarköyspor deplasmanında galibiyet arayacak. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Å?

2.12.2011 17:06:00 0
Veliköyspor’da tek hedef galibiyet
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin dördüncü hafta karşılaşmasında deplasmanda Şarköyspor ile karşı karşıya gelecek.
 
VELİKÖYSPOR ŞARKÖYSPOR’A KONUK OLACAK
Veliköyspor ligin 4.haftasında deplasmanda Şarköyspor ile karşı karşıya gelecek. Veliköyspor geçen sezon Şarköyspor’u deplasmanda 1-0, kendi evinde ise 2-1’lik skorlarla mağlup etmişti. Veliköyspor şimdiye kadar aldığı iki galibiyet ve bir yenilgi ile ligde üçüncü sırada bulunuyor. Ev sahibi ekip Şarköyspor ise ligde oynadığı üç karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılarak son sırada bulunuyor.
 
''GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''
Veliköyspor teknik direktörü Ahmet Sarı, Şarköyspor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Ligde iki haftadır kazandıklarını söyleyen Sarı” Ligin ilk karşılaşmasında Tekirdağspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen son dakikalarda mağlup olmuştu. Daha sonra Marmaracıkspor ve Sitespor’u mağlup ederek taraftarımızı mutlu ettik. Şarköyspor ise ligde puanla tanışamadı ve bu maçtan puan istiyorlar. Şarköyspor karşılaşması da
Bu anlamda zor bir karşılaşma olacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp, zirve yarışını sürdürmemiz gerekiyor. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok'' dedi.
 
BUGÜN OYNANACAK

Şarköyspor ile Veliköyspor arasında bugün saat 13.00’de Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı ise Levent Vartemel, Sedef Aktan ve Osman Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10