Çerkezköyspor zorlu virajda

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda 9.hafta karşılaşmasında Sultanbeyli Belediyespor’a konuk olacak. Lig’de iki haftadır galip gelen temsilcimiz Sultanbeyli Belediyespo

2.12.2011 17:10:00 0
Çerkezköyspor zorlu  virajda
Lig’de iki haftadır kazanan temsilcimiz Çerkezköyspor ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında deplasmanda üç puan mücadelesi verecek.
 
ÇERKEZKÖYSPOR DEPLASMANDA
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta dokuzuncu hafta oynanacak olan beş karşılaşma ile tamamlanacak. Ligde mücadele veren temsilcimiz Çerkezköyspor ligde alt sıralarda mücadele eden ve puana ihtiyacı olan Sultanbeyli Belediyespor’a konuk olacak. Pazar günü Sultanbeyli 75.Yıl Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 
İKİ HAFTADIR KAZANIYOR
Ligin yedinci hafta karşılaşmasında konuğu olduğu lider F.Karagümrükspor’u deplasmanda yenerek lige büyük sükse yapan temsilcimiz Çerkezköyspor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında ise kendi taraftarı önünde ligde tek namağlup ekip olan Akyazıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz beraberlik golünü bulmasını bildi. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibi karşısında tek kale bir mücadele ortaya koyan temsilcimiz uzatma dakikalarında bulduğu golle karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bilmişti.
 
FARKLI MAĞLUP OLDU
Sultanbeyli Belediyespor ise bir hafta önce deplasmanda Beşyüzevlerspor’a konuk olmuştu. Rakibi karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyan konuk ekip Sultanbeyli Belediyespor kalesinde goller gördü. Karşılaşmanın ilk devresini üç farklı mağlup kapatan Sultanbeyli Belediyespor rakibinin ilerleyen dakikalarda kaydettiği gollere engel olamayarak karşılaşmadan 6-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı haftanın ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren Çerkezköyspor  bugün yapacağı son antrenmanın ardından Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
 
“GERÇEK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK”
Lig’de ki çıkışlarını Sultanbeyli Belediyespor karşısında da sürdürmek istediklerini söyleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz” Grubun iddialı takımları olan F.Karagümrükspor ve Akyazıspor’u mağlup ederek yükselişimizi herkese gösterdik. Bu hafta deplasmanda karşı karşıya geleceğimiz Sultanbeyli Belediyespor’u da mağlup ederek üst üste üçüncü karşılaşmamızdan da galibiyet çıkarmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Gerçek gücümüzü herkese gösterdik diyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, şampiyonluk yarışında Çerkezköyspor’unda olduğunu vurguladı.
 
LİDER DEPLASMANDA

Lig’de haftaya lider giren F.Karagümrükspor deplasmanda Akyazıspor ile karşı karşıya gelecek. Haftanın en zor karşılaşması olarak nitelendirilen karşılaşma Akyazı Atatürk Stadyumunda saat 13.30’da başlayacak. Tekirdağ temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde Adapazarıspor’u konuk edecek. Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’de başlayacak. Ligde son sırada yer alan Vitraspor ise deplasmanda Yeniköyspor’a konuk olacak. Yeniköy Stadyumunda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Garajlar Taçspor ile Beşyüzevlerspor ise Erenler Sentetik Sahası’nda saat 13.30’da karşı karşıya gelecek.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10