Emniyet Müdürü Ceylan görevine başladı

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Kilis'ten Edirne'ye atanan Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, görevine başladı.

Bölgede Gündem 2.12.2011 17:40:00 0
Emniyet Müdürü Ceylan görevine başladı
Daha önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkan Yardımcılığı yaptığı için bölgeyi iyi tanıdığını ifade eden Edirne İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, "En önemli şey ilimizin güvenliğini sağlamak" dedi. Edirne Emniyet Müdürlüğü bahçesinde polis tören mangasıyla karşılanan Cemil Ceylan, müdür yardımcıları, şube Müdürleri ve personelle tek tek tokalaşarak tanıştı. Resmi üniforma giymek yerine sivil elbise tercih eden Ceylan, bölgeyi iyi tanıdığını ve kentin güvenliğini sağlamak için çalışacaklarını söyledi.
 
EN ÖNEMLİ ŞEY İLİMİZİN GÜVENLİĞİ
Daha önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkan Yardımcılığı yaptığını hatırlatan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan "Edirne İl Emniyet Müdürlüğü benim için ikinci görev yerim. Kentin asayişi, terör olaylarını, trafiğini bundan sonra takip edeceğiz. Kentin güvenliğini arkadaşlarımız ile birlikte sağlayacağız. En önemli şey ilimizin güvenliğini sağlamak. En büyük sorunlarımızdan birisi yabancı kaçaklar. Daha önce ben Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkan Yardımcısı olduğum için bu bölgeyi iyi biliyorum. O açıdan bundan sonrada bu çalışmamız devam edecek” dedi.
 
İKİNCİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

2007 yılında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nda Daire Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Cemil Ceylan, 30 Haziran 2010'da 1'inci Sınıf İl Emniyet Müdürü olarak Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'na atanmıştı. 31 Temmuz 2010 tarihli İçişleri Bakanlığı'nın Kararnamesi ile Kilis'e İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ceylan, 6 Ağustos 2010 tarihinden kararnamenin yayınlandığı 10 Kasım 2011 tarihine kadar Kilis Emniyet Müdürü olarak görev yapıyordu. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, Cemil Ceylan'ın 1'inci sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yapacağı ikinci il oldu. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10