Spor kompleksi hizmete girdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kumlu Geçit Emlak Konutları karşısına yapılan Kumlu Geçit Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 16 yaşından küçÃ?

Çerkezköy 3.12.2011 14:30:00 0
Spor kompleksi hizmete girdi
Çerkezköy Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yapılan Kumlugeçit Spor Kompleksi düzenlenen törenle Çerkezköylülerin hizmetine açıldı.
 
TESİSTE 16 YAŞ SINIRI
Önceki gün saat 15.30’da düzenlenen törene Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve meclis üyeleri katıldı. Açılışta konuşan Başkan Ertem, hizmete giren spor kompleksinde çocukların mutlu ve güven içerisinde oyun oynayabileceklerini belirtti. Tamamen ücretsiz olan bu tesisten sadece 16 yaşından küçüklerin faydalanabileceğini ifade eden Ertem, Çerkezköylü vatandaşların çocuklarını buraya getirerek mutlu edebileceklerini, spor kompleksinin güvenliğinin de görevlendirilen iki belediye çalışanı ile sağlanacağını kaydetti.
 
‘BAYANLARA SINIR YOK’
Spor kompleksinde iki langırt, bir masa tenisi, bir air hokey, halı saha, voleybol sahası, basketbol sahası, çocuk parkı ve 10 adet dörder kişilik çiçekli oturma bankı bulunduğunu belirten Ertem, küçük çocukların çocuk parkında oyun oynarken incinmemeleri için zeminin kauçuk kaplamadan yapıldığını söyledi. Spor Kompleksinde uygulanacak olan 16 yaş sınırının bayanlar için geçerli olmadığını hatırlatan Ertem, “Erkeklerin voleybola fazla ilgi duymadıkları bir gerçek. Bu sebeple Çerkezköylü bayanlar boş zamanlarında burada voleybol oynayabilmeleri için 16 yaş sınırından muaf tutulacaklar” dedi.
 
TESİSTE ERTEM ŞOV
Açılışın ardından meclis üyeleriyle birlikte tesisi gezen Başkan Ertem, masa tenisindeki yeteneğini de gözler önüne serdi. Halı sahada küçük çocuklara penaltı atan Başkan Ertem, penaltı vuruşlarını gole çevirmesinin ardından gol sevincini çocuklarla paylaştı. Daha önce bu alanda ne yapılması konusunda uzun uzun düşündüklerini ve böyle bir tesisin eksikliğini fark ederek Spor Kompleksi yapmaya karar verdiklerini belirten Ertem, bunun ne kadar doğru bir karar olduğunun çocukların gözündeki parıltıdan anlaşıldığını ifade etti. Halı sahadan basketbol sahasına geçen Başkan Ertem ve meclis üyeleri, potaya basket atmayı da ihmal etmedi.  
 

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10