Öğretmenler Gümüşhanelilere konuk oldu

Her ay geleneksel olarak kahvaltı düzenleyen ve misafirlerini ağırlayan Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin bu ayki konuğu Çerkezköy’de eğitim veren okul müd?

Çerkezköy 5.12.2011 17:31:00 0
Öğretmenler Gümüşhanelilere konuk oldu
Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği, geleneksel olarak düzenlediği Dayanışma Kahvaltısı’nda bu ay dernek üyeleri, Çerkezköy’de görev yapan okul müdürleri ve öğretmenleri ağırladı.
 
EĞİTİMCİLERE KAHVALTI VERİLDİ
Önceki saat 09.30’da Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği’nde düzenlenen kahvaltıya, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy Halk Eğim Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekinci, Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Tuncay Yegin, yönetim kurulu üyeleri ile Çerkezköy’de görev yapan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Dernek başkanı Tuncay Yegin, eğitimcileri kapıda karşılarken, kahvaltı boyunca da onlarla yakından ilgilendi.
 
ÇOK ANLAMLI
Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak geleneksel hale getirdikleri Dayanışma Kahvaltısı’nda her ay farklı misafirleri ağırladıklarını ifade eden Dernek Başkanı Tuncay Yegin, “Geçtiğimiz haftalarda kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi misafir etmek istedik” diyerek kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal da bu tür organizasyonların çok anlamlı olduğunu belirterek, bu organizasyondan dolayı Dernek Başkanı Tuncay Yegin ve tüm Gümüşhanelilere teşekkür etti. Hep birlikte kahvaltı yapan eğitimciler ve dernek üyeleri, sohbet etme imkanı da buldu.

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10