Hema, öğrencilere ‘çevre bilinci’ aşılıyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hema Endüstri A.Ş. Çerkezköy’deki öğrencilere yönelik “çevre bilinci” konulu eğitimlerini sürdürüyor.

Çerkezköy 7.12.2011 18:56:00 0
Hema, öğrencilere ‘çevre bilinci’ aşılıyor
ÖĞRENCİLERE ÇEVRE EĞİTİMİ
Hema Endüstri olarak ISO 14001 çevre yönetim sistemi belgesi almış olan bir firma olduklarını ve çevre sorumluluğu bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Hema Endüstri A.Ş. firması yetkilileri, bu bilinci paylaşarak yaygınlaştırdıklarını söyledi. Her yıl bölgedeki okullarda, kreşlerde ve zaman zaman da muhtarlarla yapılan toplantılarda “çevre bilinci” eğitimleri verdiklerini belirten firma yetkilileri, “Şuana kadar, Çerkezköy Çocuklarım Etüt Merkezi, Çerkezköy Özel Ozan Gökcey Çocuk Yuvası, Kapaklı Sanayiciler İlköğretim Okulu, Kapaklı Yıldızkent İlköğretim Okulu, Kapaklı İlköğretim Okulu, Fevzipaşa İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu’nda öğrencilere çevre bilinci eğitimi verdik” dedi.
 
ÇEVRENİN KORUNMASI
Geçtiğimiz günlerde de Çorlu Başarı Çocuk Kulübü’nde 4-5 ve 6 yaş grubu 80 çocuğa eğitim verildiğini belirten yetkililer, eğitimde çevrenin korunması, doğal kaynakların verimli kullanılması, atıkların ayrıştırılması gibi konularda bilgilerin verildiğini ve eğitim etkinliğinin sağlanması için okullara atık pil kutuları dağıtıldığını ifade etti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10