Çerkezköyspor haftayı puansız kapattı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 9.hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor’a mağlup olarak haftayı puansız ta

7.12.2011 19:56:00 0
Çerkezköyspor haftayı puansız kapattı
Çerkezköyspor, Sultanbeyli Belediyespor karşısında iki haftanın ardından mağlubiyet ile ayrıldı.
 
HAFTAYA GENEL BİR BAKIŞ
ÇERKEZKÖYSPOR DEPLASMANDA MÜCADELE VERDİ
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 9.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor’a konuk oldu. Her iki takımında galibiyet için mücadele verdiği karşılaşmanın ilk dakikalarında etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Sultanbeyli Belediyespor 5.dakikada Onur Kurt ve 9.dakikada Cenk Demir’in ayağından bulduğu gollerle karşılaşmada iki farklı üstünlük yakaladı. Oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz 12.dakikada Gençağa’nın ayağından bulduğu golle farkı bire indirdi.
 
KARŞILAŞMADAN MAĞLUBİYET İLE AYRILDIK
Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında arzuladığı beraberlik golünü bulamayan temsilcimizde 54.dakikada Ramazan Doruk kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. Rakibi karşısında bir kişi eksik mücadele etmesine rağmen oyundan kopmayan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda bir türlü beraberlik golünü bulamamıştı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Sultanbeyli Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona ermişti. Temsilcimiz Çerkezköyspor bu mağlubiyet ile dokuz puanda kalırken, ligde kalmak adına önemli bir galibiyet elde eden Sultanbeyli Belediyespor 11 puana yükseldi.
 
F.KARAGÜMRÜKSPOR PENALTILARLA KAZANDI
Ligde haftanın en önemli karşılaşmasında Akyazıspor lider F.Karagümrükspor’u evinde konuk etti. Her iki takım açısında önemli olan karşılaşmaya konuk F.Karagümrükspor etkili başladı. Karşılaşmanın 32.dakikasında kazanılan penaltı atışını Abdullah Koparan ile gole çeviren F.Karagümrükspor karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan ev sahibi ekip 51.dakikada İlker Karanis’in ayağından bulduğu penaltı ile skoru eşitledi. Karşılaşmanın hakemi 56.dakikada üçüncü kez beyaz noktaya gitti. F.Karagümrükspor’dan Abdullah Koparan bulduğu golle takımını tekrar öne geçirdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ortam gerilirken, Akyazıspor’dan Arda Şahin, F.Karagümrükspor’dan ise Oğuzhan Türkmen kırmız kart ile oyun dışı kaldılar. F.Karagümrükspor elde ettiği galibiyet ile puanını 17 yaparak liderliğini devam ettirirken, Akyazıspor ise 13 puanda kaldı.
 
ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİSPOR SONRADAN AÇILDI
Tekirdağ temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor ise dokuzuncu hafta karşılaşmasında evinde Adapazarıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Adapazarıspor karşılaşmanın 24.dakikasında Zülküf Erdem’in ayağından bulduğu golle karşılaşmanın ilk devresini 1-0’lık üstünlük ile tamamlamıştı. Karşılaşmanın ikinci devresine mağlup başlayan ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor 65.dakikada Mehmet Karaca’nın ayağından bulduğu golle eşitliği yakalamıştı. Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Burak Arıkoğlu’nun ayağından bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet çıkarmıştı. Çorlu Gençlerbirliğispor bu galibiyetle puanını 11 yaparken, Adapazarıspor ise 12 puanda kalmıştı.
 
GARAJLAR TAÇSPOR RAHAT KAZANDI
Ligde orta sıralarda mücadele eden Garajlar Taçspor ise evinde Beşyüzevlerspor’u konuk etti. Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekip Garajlar Taçspor Justice Tetteh Komey’in ve Hakan Dönmez’in ayağından bulduğu gollerle rahatlamıştı. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilerleyen dakikalarında Kadir Gezer’in kırmızı kart görmesiyle eksik kalan rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Beşyüzevlerspor Engin Varol ile farkı bire indirdi. 88.dakikada sahneye tekrar çıkan Justice Tetteh Komey kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydederek takımına 3-1’lik galibiyeti getirdi. Garajlar Taçspor 12 puana yükselirken, Beşyüzevlerspor ise 10 puanda kaldı.
 
YENİKÖYSPOR SON DAKİKALARDA KAZANDI
Ligde üst sıraları hedefleyen Yeniköyspor ise hafta sonunda kendi evinde ligin dibinde yer alan Vitraspor’u konuk etti. Karşılaşma boyunca etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen ev sahibi ekip Yeniköyspor arzuladığı golü bir türlü bulamadı. Konuk ekip Vitraspor ise rakibinin gol için geldiği dakikalarda kontra ataklarla galibiyet golünü aradı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi ablukaya alan Yeniköyspor karşılaşmanın 84.dakikasında bulduğu golle karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Yeniköyspor elde ettiği galibiyet ile puanını 11 yaparken, Vitraspor ise 2 puanda kaldı.
 
PUAN DURUMU
1-F.Karagümrükspor 17
2-Silivrispor 14
3-Akyazıspor 13
4-Adapazarıspor 12
5-Garajlar Taçspor 12
6-Yeniköyspor 11
7-Çorlu Gençlerbirliğispor 11
8-Sultanbeyli Belediyespor 11
9-Beşyüzevlerspor 10
10-Çerkezköyspor 9
11-Vitraspor 2

0282 726 91 91
0282 747 65 10