Trakya Kalkınma Ajansı’ndan AFAD’a destek

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü proje ofisi tarafından hazırlanan “NETCAD-GIS Coğrafi Bilgi Sistemleri Eğitimi” projesi Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yapılan değerlendirme sonucu desteÄ

Tekirdağ 9.12.2011 16:42:00 0
Trakya Kalkınma Ajansı’ndan AFAD’a destek
+++++++++++ 
6 GÜN DEVAM EDECEK
Önceki gün İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde başlayan VE Yavuz Töre tarafından verilen NETCAD-GIS Coğrafi Bilgi Sistemleri eğitimi, 6 gün boyunca devam edecek. AFAD teknik personeli, eğitimin çok faydalı ve yararlı olduğunu belirterek, eğitim imkânı ve desteği sağlayan Trakya Kalkınma Ajansı’na teşekkür etti. Harita ve Coğrafi Bilgi Sistemleri bilgilerini arttırdıklarını beyan eden AFAD teknik personeli “Trakya Kalkınma Ajansı bize çok önemli ve anlamlı bir katkı sağladı. Bizler de eğitim sonucu elde edeceğimiz bilgilerle Tekirdağ’ın kalkınmasına ve gelişmesine büyük katkı sağlayacağız. Hazırlayacağımız Tehlike ve Risk Haritaları, Afet Yönetim Planları ve İyileştirme Projeleri ile Tekirdağ’da daha güvenli bir yaşam alt yapısı oluşturacağız.” dedi.
3 PROJEDEN 2’Sİ DESTEKLENDİ
Konuyla ilgili bilgi veren Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol da, Trakya Kalkınma Ajansı’na bu zamana kadar 3 proje sunduklarını ve bu projelerden 2’sinin destek aldığını belirtti. Bu desteklerin, kendilerini daha çok çalışmaya ittiğini söyleyen Recep Erol “Bundan sonra farklı projeler hazırlayarak kalkınma ajansına sunmaya devam edeceğiz. Kurumumuza ve Tekirdağ’ımıza katkı sağlamak adına proje ofisi ile birlikte değişik projeler için hazırlık çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Çerkezköy Haber / Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10