Fuhuş operasyonunda 7 tutuklama

Keşan’da polis tarafından düzenlenen operasyonda, yabancı uyruklu kadınlara bir restoranda fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan 12 şüpheliden 7'si tutuk

Bölgede Gündem 9.12.2011 16:51:00 0
Fuhuş operasyonunda 7 tutuklama
POLİS TAKİP BAŞLATTI
 
Yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı ihbarını alan Keşan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Keşan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde projeli çalışma başlattı. Teknik takibe alınan H.Y. (37) ile cezaevinde bulunan A. G.’nin elebaşılığını yaptığı ve aralarında 2 Romen uyruklu kadının da bulunduğu çetenin, yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı saptandı.
 
 

TABANCA VE TÜFEK DE ELE GEÇTİ

 
Teknik takibi tamamlayan polis ekipleri, fuhuş yapıldığı iddia edilen restorana ve örgüt üyelerinin evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Restoranda yapılan aramada 1 av fişeği atan el yapımı silah ve bu silaha ait 19 fişek, 9 mm çapında bir ruhsatsız tabanca, 2 silah kılıfı, 1 tepe lambası, 6 gram esrar, banka havale dekontları ele geçirildi. Şüphelilerin üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda ise yurt dışından getirilen kadınlara yapılan banka havale dekontları, her kadının müşteri sayılarının ve hesapların yer aldığı ajanda ele geçirildi.
 

7 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan elebaşı H. Y. ve örgüt üyeleri G. G.B., E. J., D.A., E.A., İ.Ç.,A.Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 5 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10